1

Jako ze moja legendarna pracownia zaczyna ostatnio przypominac sklad maniakalnego zbieracza kartonow i smieci, musze sie pozbyc jeszcze "paru" pudel niezwiazanych Atari 8-bit.

Zachowal sie u mnie oryginalny box od Amigi 500. Stan calkiem dobry, ze styropianami. Do tego jest taka plastikowa oslona na klawiature (ze sztywnego plastiku). Jak sie uda wcisnac to moge wsadzic do srodka Amige 600, sprawna, ale bez stacji dyskow.

Oddam potrzebujacemu za pokrycie kosztow wysylki (jakies 9zl?).

2 Ostatnio edytowany przez stryker (2010-02-28 07:56:30)

600 bym wzial .... jak ci zbedna ;-)

"wszystko się kiedyś kończy......."

3 Ostatnio edytowany przez Jacques (2010-02-28 09:48:10)

Biorę! Bo od mojej Amigi 500 jest dość słaby i nie mam tych gąbek okalających zasilacz. A600 mi zbędna natomiast ;)

EDIT:

No właśnie, czy tam jest ta tekturo-gąbka okalająca osprzęt (zasilacz), itp.? Proszę o wiadomość na priv razem z kosztami wysyłki i danymi konta bankowego :)

4

No to rozparcelowane. Jacques dostaje pudelko i oslone klawiszy a Stryker 600 bez stacji.
Szczegoly wysle wieczorem na priva.

Teraz ide patrzec co mam jeszcze na zbyciu ;)

5

Nosty... Gdybyś miał zbędną 1050 BOX w BDB stanie to chętnie bym kupił ;) O tym marzę (sentyment z dawnych lat), pisałem ogłoszenia na forum, ale niestety nikt nie dysponuje "luźnym" egzemplarzem...

P.S.
Zatem czekam na wieczornego mailika ;)

6

Zerknalem, pudelko nie jest tak piekne jak zapamietalem, ale za to w srodku oprocz styropianow jest ta kartonowa wkladka, zasilacz i oryginalna myszka.
Stacji 1050 na sprzedaz nie posiadam niestety.

7

z chęcią przygarnę myszkę, jeżeli jest do wzięcia...

___
Press play on tape...

8 Ostatnio edytowany przez Jacques (2010-03-01 15:47:42)

A ja zasilacz razem z całym boxem, jeśli jest bardzo ładny... Lub całość oczywiście (box + mysz + zasilacz). Nosty, daj proszę znać w wolnej chwili na priv w kwestii wysyłki i szczegółów bankowych za wysyłkę.

9

Sorry Maw ale myszka zostala juz zapakowana i zaklejona w boxie dla Jacquesa.
Wiadomosci na priv poszly. Sorki za opoznienie.