26

To BARDZO dobry pomysl.  L&My menthol rółó ((c) mikey;)) w pociagu relacji Pozen--->Krakau:).
Hamburgery we Wrocku tez róló(c) jak powyzej);)

Popieram kolegę. Ale nie tylko Elemy. Malborasy też były dobre :]. A za hamburgera ci się jeszcze nie odpłaciłam ^_~.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

27

Ej, mam pomysl na kompromis - najpierw 6-8 sierpnia Orneta, a potem 9-11 Opalenica - 2 kultowe miejsca pielgrzymek atarowcow pod rzad.  I pomyslcie o Train Libation - takiego do tej pory jeszcze nie bylo ;)

28

No w sumie my i tak wracaliśmy przez Pozen XD

29

Ale bez Train Libation to nie to ;)

30

Będę na pewno!! Byx powah!! FRASUNEK 4 ALL :!: :D :D :D :D :D :D

I Ty zostaniesz big endianem...

31

najpierw 6-8 sierpnia Orneta, a potem 9-11 Opalenica

pomysl stulecia! juz sobie wyobrazam train party - caly pociag nasz!  8)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

32

Nooo, trzeba Libation Train tym razem zarezerwować po prostu XD. Albo dwa przedziały i siedzimy rotacyjnie XD.

33

Ojjej ... Ja się stawiam w Ornecie ..!!!   trza bedzie wyczesac jakaś super muze. Koderzy do boju!!!!   Produkcje, produkcje, produkcje!

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

34

No ładne cacko!
Będę na 100%. I pewnie coś się przywiezie, coby pana Jordana ojszczać... :)
Eijk: koniecznie trzeba sklep poinformować! Byxy mają być na cały czas trwania party!

35

No i o tych papieroskach mentolowych nie zapomnija ?_?

36

Jak będzie to ja jadę! Z tatą oczywiąście :)

grzybson/SSG^NG

37

> Jestem na tak. Ale mam ieszane uczucia, bo watpie aby wszyscy jechali na Quasta a pozniej (wczesniej) do Opalenicy... Ktos bedzie musial odpuscic. Ciekaw jestem co na to Vasco...

No chyba nie ma sensu robic Lata. Trudno.

> Ej, mam pomysl na kompromis - najpierw 6-8 sierpnia Orneta, a potem 9-11 Opalenica - 2 kultowe miejsca pielgrzymek atarowcow pod rzad. I pomyslcie o Train Libation - takiego do tej pory jeszcze nie bylo

2 autobusy powinny styknac. :) Jakby jechac pociagiem, to bedzie taka sytuacja jak po 98 w Tczewie. Do pelnego pociagu dosiada sie caly peron...

A gdyby juz, to lepiej w odwrotnej kolejnosci, bo z O-cy jest fajny pociag do Gdyni o normalnej porze - prawie bezposrodnie polaczenie :)

> Mes
> No w sumie my i tak wracaliśmy przez Pozen XD
> Mac
>Ale bez Train Libation to nie to

Bylo cos innego w zamian, nie Ptica? *)

38

Czy to jakaś żaluzja? &_&

39

Vasco: Czy ja o czymœ nie wiem???

A co do tak długiego zlotu to wštpie aby każdy miał tyle wolnego (czy brał specjalnie na to urlop) - jakby nie patrzeć 2 CP to jest tydzień...

40

Mnie sie wydaje, zę Vasko niepotrzebne żaluzje tu pisze :]. My jak dwa aniolki byliśmy ^^!

&_&

41

> jakby nie patrzeć 2 CP to jest tydzień...

E, liczyc nie umiesz: 1 CP = tydzień 8)

42

Jeżeli Quast nie będzie kolidował z North Party dla C64 to przyjadę.
Cobra

8 bit rulez!!!

43

Cobra, przyjedź koniecznie... słyszałaś co się działo przed compotami?  :D Van Eijk powiedział, że zrobi party jak będą conajmniej 3 kandydatki do wet t-shirt compo..  :D

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

44

propozycja jest taka,aby North i Quast w przyszłym roku był w innych terminach. Wiem,że sporo ludzi od nas też chciało przyjechać na Quasta. Lecz tak jak u was pierwszy weekend sierpnia to data party. Ale będą rozmowy z organizatorami obydwu platform.

8 bit rulez!!!

45

No wlasnie - rozne terminy obydwu imprez bylyby fajnym rozwiazaniem. Bylem na jednym wydaniu North-a i klimat mi sie podobal, zawsze fajne byloby odwiedzic obydwie imprezy.

46

Cicho tam, wet t-shirt compo MOŻe bedzie :]. Zależy od publiki 8)

47

O ile wiem, to Vasco zamierza walczyć o klientelę. NIeoficjalnie powiem, że na Lecie miałby wystąpić Krzysztof Krawczyk. Wybierajcie, kogo wolicie w mokrym podkoszulku: Krzysia, czy Messiah?

48

Ani jedno ani drugie ;)

49

mikey: dobre!

50

Dobra, w takim razie może Pinokio? Pamiętacie jak w samych slipach wybiegł na ulicę uściskać Lizarda?
Albo konkurs na najlepszy mięsień piwny...