Środa 20 sierpnia 2003r. godz. 19:00 pod Kolumną Zygmunta w Warszawie
Hej!
No właśnie stary i niefortunny temat powrócił do mnie nieoczekiwanie.
Wszyscy pewnie dobrze pamiętacie Panią Olę i wielki blamaż....(szkoda słów) Myślałem, że nas tym się skończyło ale niespodzieanie dzisiaj kiedy właśnie wracaliśmy z Gregiem i naszymi kobietami z małego urlopu zadzwonił mi telefon. Dzwonił dziennikarz, który pisze artykuł o starych gierkach na 8-bitowe komputery i zainteresowany jest też tematem sceny. mój nr dostał od znanej nam wszystkim Pani Oli, he he która chyba zawstydzona wolała przekazać temat koledze (to moje domysły) w Każdym razie w najbliższą środę 20 sierpnia 2003r. o godzinie 19 umowieni jesteśmy pod Kolumną Zygmunta (w Warszawie ofcoz). Serdecznie zapraszam wszystkich będących w pobliżu, jak macie to weźcie jakąś atarkę wypasioną, jakiegoś lynxa czy jakieś inne fajne gadżety może na jakieś zdjęcie.
Być może uda się ściągnąć też kogoś, ze sceny c64.
Plan jest taki, żeby z pod kolumny wybrać się do ogródków nad Wisłą na jakieś piwko i w luźnej atmosferze pogadać o czym trzeba;))
Także cóż stawcie się jak możecie. Rozmawiałem z gościem osobiście i daje 99% że wypali ;)), a jakby niedajboże padło na ten 1% to przynajmniej napijemy się piwka.
paka! jakby co dzwońcie moj nr pewnie macie, (żadko wpadam tereaz na net) !
Paka!
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.