Rozmawialem przed chwila z Jankiem (jego brat), i poprosil mnie abym
napisal tego posta... to co powiedzial pisze ponizej
"Kajtek kupil sobie na zlocie kubek i koszulke Atari, zostanie ona wlozona do trumny aby mial ja na nastepne zloty"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Brat Kajtka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rozmawialem przed chwila z Jankiem (jego brat), i poprosil mnie abym
napisal tego posta... to co powiedzial pisze ponizej
"Kajtek kupil sobie na zlocie kubek i koszulke Atari, zostanie ona wlozona do trumny aby mial ja na nastepne zloty"
Jak dam radę podjechać pod "Stodołę" w sobotę rano, to przekaże jeszcze otwieracz... Niech ma chłopak czym otwierać!!!
na następnym koncercie gramy dla Kajtka. brak mi go. z do tej pory nie moge opanowac łez kiedy jestem na tym forum. kiedy zamiast normalnego main widzę jego twarz. roześmianą. 5 przyjaciel w tym roku. następna będę ja.
Heh... dorzuciłabym do kompletu jeszcze górę od bikini. wszka na jeziorach lubił je rozwiązywać ... heh .. dobry chłopak.
jutro (niedziela) dla niego postaram sie zrobić dzień bez papierosa i alkoholu. dla mnie to pierwsze będzie trudne. ale ... postaram się. jede papieros - taki jest limit.
Messiah - przeczytalem Twojego bloga, czesc dotyczaca Kajtka jest wielka (szczera = wzruszajaca).
Dopiero dzis wrocilem na forum, po dlugim okresie nieobecnosci = wakacji. Wchodze na atari.area... Jest mi naprawde smutno - dla mnie to tez byl pierwszy zlot w zyciu...
Ps.: Dziekuje wszystkim ktorzy mnie namowili na przyjazd do Ornety...
Dzięki za uznanie... Ja tylko stwierdziłam fakt T_T. Szkoda, ze do pomocy mnie, była jak widać potrzebna czyjaś śmierć T_T''. Uhm ...
*idzie sie zaszyć w ciemnym kąciku pokoju za szafą*
Wiesz, tak sobie mysle, ze za kazdym razem gdy odchodzi od nas ktos bliski, ktos kto jest naszym przyjacielem, nasza miloscia, a moze tylko kumplem, zawsze wtedy zdajemy sobie sprawe z tego ze zycie jest kruche...
Uhm...
Masz racje T_T''. Szkoda, ze żeby to zrozumiec potrzebna jst czyjaś śmierć T_T''..
Uhmik *pociąga noskiem*
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Brat Kajtka
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 60 zapytań