W związku z imprezą u Samuraia na wiosce ogłaszam konkurs. Pytanie w ankiecie powyzej. Konkurs trwa tydzien. Nagrodą bedzie satysfakcja ze znajomosci zwyczajow Mikeya... ;)
ps. Oczywiscie osoby bedace na imprezie sa proszone o nieglosowanie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Konkurs!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W związku z imprezą u Samuraia na wiosce ogłaszam konkurs. Pytanie w ankiecie powyzej. Konkurs trwa tydzien. Nagrodą bedzie satysfakcja ze znajomosci zwyczajow Mikeya... ;)
ps. Oczywiscie osoby bedace na imprezie sa proszone o nieglosowanie.
hehe.. jezeli juz to 'spal' obok ;) oczywiscie bez skojarzen sfintuchy :)
:D LOL juz 10 glosow :)
Mega LOL i ROTFL!!..... Proszę o inne powiedzonka, bo bardzo słabo znam ich autora, a może dzięki nim to się zmieni ? ;-) :-P
Nie znam innych powiedzonek Mikeya. To jest autentyczne, kazda z sytuacji wymienionych w ankiecie jest prawdziwa, tyle, ze Mikey powiedzial owa kwestie tylko przy jednej z nich.
No chyba, ze "yo masa ziomal czekeraut ding-dong".
MOC! stawiam na kota, bo sam kiedys gadalem z kotem na fazie... 8)
no tak... sio-male, a pamietacie tego zula na przystanku w urszulinie, ktory zarzucal czystym slangiem? :) byl rolo, nie? :)
albo co tam jeszcze...
laski z pks'u? hue hue ... no i ta stara pipa co sie darla w trawnikach na nazwijmy to 'dworcu' pks ;)
.. textow bylo sporo, oj.. sporo .. :)
aahhh!!! jeszcze sobie przypomnialem... pier... hejnaly w radiu .. to mnie rozwalilo w tym pks'ie ... :)
Hmmmmmmm.... no to ja pozwalam sobie obstawić wersję "Do Slavesa, z którym spał / spał obok" (oczywiście bez skojarzeń) :D
Hehe - jak to fajnie napi*... się jak szpadel, a poptem słuchać od innych, co się robiło, wiem coś o tym! :lol: :lol: :lol: :lol:
Miker - nadinterpretujesz !!!
Pamietam wszystko, nikt mi nie musi nic opowiadac.
Generalnie srednio mi sie ten konkurs podoba ... Lewis zamknij juz ankiete i topic ... to mnie wcale nie bawi :(
mikey! konkursik jest ostro klimatyczny! ja jestem ZA!! 8)
chcemy wiecej takich konkursow!!!
A zrobic konkurs o Tobie ??? :)
Z legendarnym Axem to by było tego od metraaaaaaaa XD
róló! ciekawe czy bedziecie pamietali jakies autentyczne sytuacje z moim udzialem? (byle nie te porazke z opowiadaniem dowcipu na lecie '02 ;) )
Na prośbę Mikeya zamykam ankietę i temat. Odpowiedź prawidłowa to wersja z kotem... :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Konkurs!
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 61 zapytań