Czesc,
chcialem dowiedziec sie czy poza fotosik.pl istnieja jakies inne Polskie strony z uslugami na "image hosting" ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » image hosting, czego uzywacie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc,
chcialem dowiedziec sie czy poza fotosik.pl istnieja jakies inne Polskie strony z uslugami na "image hosting" ???
ja uzywam w razie potrzeby fototube.pl i raczej złego słowa nie powiem.
Wcześniej było zapytać Dr Google
Taa... albo założyć profil na naszej-klasie.
Wcześniej było zapytać Dr Google:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q … =f&oq=
s.
LOL! :) w tytule napisalem "...czego uzywacie" Chcialem dowiedziec sie jakie Polskie image hosting strony sa dobre i warte rekomendacji. Poprostu taki kolezenski watek, cos w tym samym stylu kiedy kilka miesiecy temu zapytalem o porady wzgledem Polskiego "web hosting", wszystkie porady byly bardzo pomocne i wzgledem ich mam web hosting + domain name.
it's all good Slaves :)
Żabunia, raczej... yy znaczy się imageshack.us, może i wolny, czasami zwariowany ale w moim przekonaniu najpewniejszy - fotki, które wrzucałem przed kilkoma już laty nadal są dostępne.
No a na coś lekkiego i mniej ważnego tinypic.com
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » image hosting, czego uzywacie?
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań