A kiedy level 2? hm... wstępnie przebąkiwałem o styczniu, więc jak nadejdzie czas to będzie informacja na forum.
No to co ? Zbieramy siły! ...kiedy ?
Press play on tape...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Silesia #2
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A kiedy level 2? hm... wstępnie przebąkiwałem o styczniu, więc jak nadejdzie czas to będzie informacja na forum.
No to co ? Zbieramy siły! ...kiedy ?
Maw - dzieki za smsa - wpadaj kiedy masz ochote - byle po 18
ja jestem chetny na sztbaika ;-)
Jakieś propozycje nowej lokacji, czy ta sama co ostatnio, a może McDonald?
Zróbcie w Gliwicach lub Kedzierzynie to też się zjawię
Hejo:) Ja jestem za "starą" lokalizacją, czyli restauracja "żart". Co do terminu to chyba raczej tylko weekend wchodzi teraz u mnie w grę:) Żeby nie było że nie ma konkretów to ja proponuję ostatni weekend stycznia, tj: 30 w sobotę.
aleście trafili na... - może gdzieś bardziej w stronę Korfantego/Mickiewicza ?
Mi znów pasują piątki - 22, 29... ale jak trzeba będzie to kapciem tupnę i w sobotę też wpadnę :D
Ależ to jest rzut beretem od Mickiewicza:) A jeżeli chodzi o termin, to jeżeli więcej osób będzie za piątkiem to i ja bym się dostosował:)
Byle nie 30 w sobotę, bo mam wtedy wesele brachola. Poza tym każda inna sobota mi pasuje. Tylko lepiej sobota właśnie, bo przy obecnych warunkach na drogach, to nie wiadomo, na którą bym do Katowic dojechał w piątek po robocie. ;]
Ponieważ czas się kończy - już 11ty - a szkoda by przegapić termin, myślę że warto by zagłosować.
Głosujemy do soboty 16.01.2010r - podając dzień i miejsce spotkania - godzinę można dobrać obligatoryjnie (osoba, która zamierza być najwcześniej może podać innym na priva swój numer komórki, o ile nie będzie rozpoznawalna inaczej :P )
Takie oto padły propozycje miejsc (3-6 ot tak z "sondy >ulicznej<" - poprosiłem o zaproponowanie niezadymionych miejsc z "dużymi kanapami|stołami"):
1. Pub/Rest "Żart" Sobieskiego (poprzednio 3/4)
2. City Rock róg Chorzowska/Sokolska (poprzednio 1/4)
3. Spencer na Wojewódzkiej
4. McDonald (na start)
5. Patio na Stawowej lub inne w jej rejonie
6. City Pub lub Winiarnia Burgundia (obok CP) na 3 Maja
7. Inne (podać)
=========GŁOSOWANIE START=========
mój typ: piątek 22.01 lub 29.01, City Pub lub City Rock (p.2, 6)
Mi oba terminy pasują.
Knajpa to City Rock albo własnie Żart :)
Nie znam żadnych knajpek w Katowicach, ale City Rock brzmi zachęcająco... Z terminem postaram się dopasować do większości... Ale jeśli wypadnie w piątek, to ja będę na pewno późno...
Jakieś decyzje?
Podobno idzie odwilż i za tydzień ma już być sucho...
29.01.2010, City Rock, 19:00, rezerwacja na 8 osób, "kanapa" w rogu pomiędzy harleyem i formułą:
//EDIT: jednak o 19:tej bo wtedy jeszcze w miarę spokojnie rezerwacje przyjmują
Potwierdzam swój przyjazd. Proszę o jakieś tel. kom. do uczestników, bo nikogo (poza Draconem, którego kojarzę z Forevera) chyba nie znam.
Fajnie by było gdyby sztab odbył się tam gdzie ostatnio. W sumie był fajny klimat, mało ludzi - praktycznie cała sala dla uczestników.
Również postaram się przyjechać.
Potwiedziłem rezerwację w CR, gdyby ktoś przyszedł wcześniej: rezerwacja "atari" - tylko że nie pod ścianą (podobno nie mają już tam tych loży rogowych), a przy szybie, pierwsza loża "dwustronna" na lewo od wejścia z Sokolskiej.
Kto chciałby numer kontaktowy, niech się odezwie na priva. Przydała by się także druga osoba jako "awaryjne wsparcie kontaktowe"...
//EDIT: jest jeszcze sala dla niepalących gdzieś na piętrze - kto jest za ?
No to do zobaczenia za 4(++) godziny :-)
Jakiś telefon do siebie byś może podał? Plus krótka instrukcja, jak trafić w to miejsce byłaby pomocna...
City Rock jest za skrzyżowaniem Sokolskiej z Chorzowską w kierunku Oblatów - na ukos przez skrzyżowanie od siedziby Banku Śląskiego, zaraz za przystankiem tramwajowym (na pewno staje tam T11 i T6)
//EDIT: było nas dziewięć osób - łał! dzięki za przyjście!
Dzięki za zorganizowanie fajnego mityngu. Było warto przyjechać! :]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Silesia #2
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 58 zapytań