Na razie nic nie robię, ale testowo próbowałem sobie coś takiego wykonać. Potrzebuję szybko przełączyć tryb graficzny o podobnej DL-ce (lekko zmodyfikowanej), prawie takiej samej, ale dla różnych trybów - powiedzmy 9 i 8-ka. Przy samym GR. coś tam i podaniu adresu DL-ki mam czarny ekran, bez wyświetlania grafy (pewnie za szybko się zmieniają tryby), jak dam już pause 0 - jest za wolna zmiana trybów. Przypuszczam, że potrzebne by było jakieś przerwanie, jakieś propozycje?
Aha, testowo DL-ki sobie zapisałem na 5 i 6 stronie, ale to mogę przenieść. Niestety, nie potrafię zrobić zmiany trybu w locie (chodzi o pełny ekran, zmiana sposobu wyświetlania), pewnie jest jakiś prosty sposób. A zależy mi na wyświetleniu niezależnie dwu obrazów, w różnych trybach, ale szybko jeden za drugim (naprzemiennie).
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje