Na razie nic nie robię, ale testowo próbowałem sobie coś takiego wykonać. Potrzebuję szybko przełączyć tryb graficzny o podobnej DL-ce (lekko zmodyfikowanej), prawie takiej samej, ale dla różnych trybów - powiedzmy 9 i 8-ka. Przy samym GR. coś tam i podaniu adresu DL-ki mam czarny ekran, bez wyświetlania grafy (pewnie za szybko się zmieniają tryby), jak dam już pause 0 - jest za wolna zmiana trybów. Przypuszczam, że potrzebne by było jakieś przerwanie, jakieś propozycje?
Aha, testowo DL-ki sobie zapisałem na 5 i 6 stronie, ale to mogę przenieść. Niestety, nie potrafię zrobić zmiany trybu w locie (chodzi o pełny ekran, zmiana sposobu wyświetlania), pewnie jest jakiś prosty sposób. A zależy mi na wyświetleniu niezależnie dwu obrazów, w różnych trybach, ale szybko jeden za drugim (naprzemiennie).
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury