jak w temacie
zasilacz może być uszkodzony - istotna dla mnie jest wtyczka do stacji
GG:4344964
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię zasilacz do CA2001/LDW2000
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie
zasilacz może być uszkodzony - istotna dla mnie jest wtyczka do stacji
GG:4344964
Wykonaj połączenie lutowane na płytce drukowanej i zastosuj dowolne (ale bez przesady) 4-pinowe gniazdo z wtykiem zasilającym jakie masz pod ręką ;) Jeśli nie psuje to twojego poczucia estetyki to taka pzejściówka może wisieć na zewnątrz.
Chyba będe musiał ją sprzedać, bo widze że marne szanse na pozyskanie samej zasiłki. Jest ktoś może zainteresowany ??
Stację ? Ja jestem. Wiela sobie życzysz i która to jest w sumie, bo z tematu nie wynika. Poza zasilaczem, sprawna?
CA2001 - co do jej sprawności to niemam jak przetestować, bo nie udało mi się kupić zasilacza ani nic podobnego co mogłoby go zastąpić.
Może jest ktoś z Wrocławia kto posiada taki zasilacz i mógłby pomóc w sprawdzeniu stacji?
Co do ceny to zaproponuj coś.
Ja też wysłałem maila do Ciebie....na priv...wcześniej...
Odpisałem na priv :)
Ale pan Internet nieruchawy i nic nie przyszło niestety..
W mailu było:
"Witam,
Za 800XE z tą stacją zapłaciłem 250zł na alleDROGO :)
Najchętniej wymieniłbym ją za jakieś upgrady do atari typu VBXE lub WARP+
Pozdrawiam"
Acha. No, ja nie mam nic na wymianę , jestem jakby co zainteresowany kupnem :) Myślcie, kombinujcie :)
OK. Oddaję pola ...
do vbxe to musialbys jeszcze troche dolozyc ;) ponadto luzem to nie ma, a ci, ktorzy ja kupili raczej szybko ich z lapek nie wypuszcza...
warp+? a atari 1450xld to bys nie chcial? a moze sweet16?
get real :P
Candle mam świadomość, że musiałbym dopłacić. Odpowiadam tylko na pytania.
Ja mam VBXE ale oddać nie mogę - nie po to kupiłem... Rzuć no pan kwotą
150 + wysyłka / niemniej jednak wolałbym ją najpierw przetestować
Znając moje szczęście pewno za chwil pare po sprzedaży pojawią się zasilacze
:D a to stara prawda jest ;) zawsze aktualna
a dlaczego po prostu jakiegos nie sklecisz? zlacze tam jest dziwne, ale mozna je sobie ulepic
np wsuwki do zlacz mate'n'lock + poxylina + troche wazeliny...
Poprostu leniwy jestem :) Leci już do mnie 1050 w pudełku więc niemam ciśnienia.
jesli to gole 1050 to szybko cisnienia nabierzesz ;]
150 + wysyłka / niemniej jednak wolałbym ją najpierw przetestować
Ja nie wątpię i też bym wolał... Tak jest pewne ryzyko jednak. A kolo na aukcji pisał że sprawna? Cena jest dla mnie akceptowalna. Notabene często się pojawiają na aukcjach stacje bez zasilaczy - oni je jedzą czy co? Teraz też na allegro wisi 1050 - kabel sio jest nawet, śliczna, box zadbany... Tylko zasilacza nie ma :)
Dlaczego? Stacja jest mi potrzebna tylko do sprawdzenia co zostało na moich dyskietkach i zrzucenia ich do SIO2SD.
Większości moich ulubionych użytków niema w archiwum atarionline :(
wieczor: kolo pisał, że jak chował do szafy to działała.
http://www.allegro.pl/item811200113_ata … _2001.html
a jakie sa szanse ze swoje dyski masz w singlu albo extended, bo dubla to juz chyba 1050 nie lapie...
były zapisywane na 1050 :) jeszcze jak pracowałem w DOMAIN SOFT
wieczor: kolo pisał, że jak chował do szafy to działała[/url]
Ok, brzmi wiarygodnie. Biorę. Wyślij mi szczegóły na priv :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię zasilacz do CA2001/LDW2000
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 54 zapytań