Witam wszystkich
Czytajac tak o przeniesieniu tego wpanialego dema na male atari przypomnialem sobie o tym demku na Atari ST. Czy komus udalo sie uruchomic to demo na falconie?
Pozdrawiam
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Snowman
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich
Czytajac tak o przeniesieniu tego wpanialego dema na male atari przypomnialem sobie o tym demku na Atari ST. Czy komus udalo sie uruchomic to demo na falconie?
Pozdrawiam
Piotrek
Witam wszystkich
Pozdrawiam
Piotrek
OK przepraszam ale wlasnie udalo mi sie samemu znalesc odpowiedz chodzi pod Backwardem z ustawieniami Intermediate
Piotrek
Ta cała animacja, która pojawiła się w Snowmanie pochodzi bodajże z lat 80-tych - pamiętam kiedyś w nieco dłuższej wersji była dawno, dawno temu emitowana w TVP1.
OK przepraszam ale wlasnie udalo mi sie samemu znalesc odpowiedz chodzi pod Backwardem z ustawieniami Intermediate
Ten program zawsze mnie zadziwiał. Z moich obserwacji wynika, że służy on niemalże perfekcyjnie do niczego.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Snowman
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 51 zapytań