Drogi Bartoszu mylisz się:
> A. Od roku planujesz ich upublicznienie - dla mnie to ich nie ma i je piszesz; mogę się mylić ale nie ma dowodów ich istnienia.
Są, nawet na tym forum wypowiadały się osoby które widziały, dodatkowo jest osoba która poprosiła i nawet otrzymała ode mnie program (i jakoś nikt inny się nie wyrywał do pisania mu programu).
Inne osoby które widziały to już nawet nie chcą wchodzić na to forum po tym co tu przeczytali...
> B. Obrażasz innych oszołomstwem
To nie jest obrażanie, ale stwierdzanie faktów. Odsyłam np. do posta w którym krok po kroku wskazałem jak oszołom najpierw nie doczytał, potem miał jakieś domysły a ja np. pokazałem że od lat pewne fakty były opisane na Atariki itp.
Ciekawie się jednak ten osobnik przejedzie gdy się okaże za jakiś czas, że już tylko on na całym świecie jest przekonany, że nie ma żadnego mojego programu...
>a twoich wypowiedzi też do końca nie da się zrozumieć.
Bo widocznie przeoczyłeś fragmenty rozmów które tu miały miejsce wcześniej (i wcale się Tobie nie dziwię...)
> C. To czy Jellonek jest informatykiem czy nie nie ma znaczenia do zaufania mu.
Został w pewien sposób ?demokratyczny? wybrany ? więc skoro wtedy nie było sprzeciwów to teraz wszyscy muszą to zaakceptować.
> Poza tym tez go obrażasz pisząc, że nie wie co robić z "linkiem".
A wiesz ? bo my się z jellonkiem tak właśnie lubimy ;):) od samego początku ;)
> D. Skoro są jakieś "screeny", to albo są z rzeczywistych programów albo są to "fejki" i tych programów nie ma.
Jeden już zarzucał mi fejki i teraz z czystym sumieniem możemy go nazywać oszołomem. Czas zacząć wierzyć mi a nie jemu.
> czy jesteś autorem programów, do których sie przyznajesz
Właściwie nie mogę się przyznawać do swoich programów, skoro Draco ostatnio ani jednego nie pokazałem (a te z czasów redakcji ? nie pamięta). Aby się przyznawać to najpierw musi być jakaś pula, którą wszyscy znają.
Ogólnie temat ten jest chory...
> więc przyślij mi namiary na te programy jak do "męża zaufania"
Na to sobie trzeba zasłużyć na forum, a na moim przykładzie widać z jaką otwartością są tu traktowani wszyscy nowi...
> Obie strony mogą mi potem zadać pytania o konkrety i ja na nie publicznie odpowiem.
Nie no fajnie, ale w tej roli jest już jellonek.
> Mam zatem prośbę: przyślij mi na "priv"
Ja tam mogę, ale niech najpierw ?demokratycznie? zostanie Tobie ta rola nadana, bo potem pojawią się głosy, że właściwie to ciebie nikt nie zna itp.
800XL XC12 LDW 2000 Portfolio 1040 ST, STE Falcon 030 (Deskpro) Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P