sliczne!
to jaka bedzie orientacyjna cena w tym pudelku za 10pln?
no i uchyl rąbka tajemnicy co do c816 :] mozna sie spodziewac przed wielkanoca? :)
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » kontroler HDD/CF i SD jako NewDevice
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sliczne!
to jaka bedzie orientacyjna cena w tym pudelku za 10pln?
no i uchyl rąbka tajemnicy co do c816 :] mozna sie spodziewac przed wielkanoca? :)
z tylu widze ramke i podstawke pod prawdopodobnie flaszke, a ta stonoga na srodku to co to? tj. jaki typ ukladu?
Czyli wersja PBI (XL) po zastosowaniu adaptera będzie działać także z XE? Projekt prezentuje się bardzo ciekawie i oc najważniejsze WSPÓŁCZEŚNIE (CF, SD)! :)
mikolaj w tym roku bedzie pozniej - plytki beda 8mego grudnia ;)
a jak sie cenia?
mikolaj? znaczy sie w prezencie za darmo? :D
o tak, w prezencie mam im przelac 290zl + vat - to tak na marginesie ile kosztuje prototyp plytki... :)
Drogie te prototypy, kurde blaszka. I weź tu człowieku zrób coś na własny użytek - zbankrutować można.
Ale pewnie będzie inne albowiem Candle skazał patamuszto za wykorzystanie logo SD trzeba bulić :/
z takim to logo (i w takim kolorze) poszlo do Św Mikołaja:
bo Delego nie bylo, a musialem dzialac szybko...
Popularną praktyką jest pisanie MMC zamiast SD. ;)
Candle, czyli wkrótce można się spodziewać listy zamówień na serię produkcyjną? Rewelacja, będziemy mieć nowoczesną pamięć masową do Malucha :)
wktotce to rzecz relatywna ;)
ale tak, zamierzam to wyprodukowac
Mam pytanie jak to będzie działać - rozumiem już że jako nowe urządzenie, ale czy ma to po prostu przechowywać pliki widziane na Atari pod dosem jako pliki, czy np. również ATRy widziane jako dyski?
raczej jak kmk/jz, tudziez idea - czyli atarka ma dostep do urzadzenia, a nie do plikow udajacych urzadzenia...
Tak myślałem. To SD mnie zmyliło - nie wiem dlaczego łazi za mną SIO2SD :)
Swoją drogą tak patrzę na ten prototyp - przezroczyste aluminium ho ho, to musi kosztować :D
ktora to czesc startrecka byla? :)
Star Treck IV - Powrót do domu (tudzież: Powrót na Ziemię). Robili zbiornik dla wieloryba :)
A poza tym ekhm...
http://gadzetomania.pl/2009/07/29/nauko … aluminium/
Wygląda mniej więcej jak ta obudowa... Przyznaj się Candle gdzie na tej płytce są generatory ultrafioletu :)
dzis cos przyszlo - udało sie nawet czesciowo to poskladac z tego co bylo pod reka - jeszcze troche to potrwa nim bedziemy z tym u celu, ale.. "sie robi"
to bez ramki dziala? sam xilinx i flaszka? czy ta nie polutowana podstawka to nie pod ramke?
a to 1GB na boku to co to za wynalazek?
w sumie widze ze jeszcze glowne zlacze nie podlutowane, a obok niego chyba jakis serial flash rom pod konfiguracje (to 8pin)?
ten dip8 to dipswitch do wyboru numeru urzadzenia pbi, ram jest niepolutowany, bo nie mam nic na stanie, zlacze pbi tez nie jest polutowane, bo tez nie mam na stanie
wynalazek to disk on module
jakby jeszcze sie mozna bylo zapisywac, to ja na wersje XE bym sie chetnie.
a potem na 816stke ;)
Z tego co się orientuję to oficjalnej listy jeszcze nawet nie ma, to prototyp :) Tym nie mniej ja się piszę na wersję XL
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » kontroler HDD/CF i SD jako NewDevice
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 57 zapytań