o tak, trza takie "boty" usuwać w niebyt.
a ja widzialem na jakims forum taki link 'popros o czlonkostwo' chyba... ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam Atari Flashback
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o tak, trza takie "boty" usuwać w niebyt.
a ja widzialem na jakims forum taki link 'popros o czlonkostwo' chyba... ;-)
a wysyłajcie sobie co chcecie do tej skarbówki, aukcja jest prywatna i oni nie mają nic do tego ;] raczej by Cie wyśmiali
W ogóle nie chcecie to nie kupujcie, mi to wisi i niepotrzebne są głupie komentarze, bo pewnie wy robicie tak samo ;] chodzi o podbitkę ;]
ah te dzieciaki... - powiedział plako1989 - przedstawiciel poważnego rocznika 1989...LOL
więc kiedy ty robiłeś guano do tetrowej pieluchy, część z nas pogrywała/programowała na REAL Atari chłoptasiu z grupy Neo :) hehe
Mam do tej pory 65XE, niestety rozwalony ale pamiętam, że też sie nim bawiłem, więc gościu nie p*.* mi tu głupot, że jestem dziecko neo, u mnie w domu od zawsze był komputer od kąd pamiętam, zaczynając na atari, 286, 486dx2 itd itd. Myślisz, że jesteś wielki bo masz ATARI ? ha Czujesz to ? xD
lotharek powiedz mi z czego jest zbudowana konsola ? Taki mądrala, masz atari 2 lata i co jesteś kozak ?
u mnie w domu od zawsze był komputer od kąd pamiętam
Słownika za to nie było. Idź już z tąd :P
rany, troll jak z definicji i obrazka.Apage satanas!
http://cgi.ebay.co.uk/Atari-Flashback-C … 4a9c02b9eb
6GBP
buy it now
najczesciej cena na aukcjach nie przekracza 5GBP
plako jestes pan palant i tyle...
dely jestem dyslektykiem, nie widzę żadnego błędu chyba, że w tym słowie odkąd dałem przypadkowo SPACJĘ
guma to licytuj palancie xD za przesyłkę zapłacisz do 5 dych ;]
nie wiem po co się czepiacie, przecież nikt wam nie każe klikać KUP TERAZ ;] a aukcja jest od 70zł ;] + Gratis przesyłka ;] umiecie czytać aukcje ?
Jakby nie patrzeć jak ktoś by wygrał aukcję za 7 dych to wychodzi na to, że zakupił konsolę za 6 dych + dycha przesyłka, która jest gratis
Nie ma to jak palanty, które nie umieją czytać ;]
Tłumaczenie się dysleksją jest najbardziej głupią wymówką, jaką znam. Jak ja chodziłem do podstawówki to wystarczyło jak nauczyciel strzelił groźniej z oka i od razu wszystkie zasady poprawnej polszczyzny najwięksi "dyslektycy" przyswajali w 3 s.
inne pokolenie, Dely, inne pokolenie...
jak patrze na te dzieci i jaki maja stosunek do swiata to mi resztka wlosow na glowie staje..
Plako - sorry czlowieczku - ale zal mi Ciebei z takim podejsciem - roszczeniowa postawa sobie w zyciu nie pomozesz
pocieszajace jest jedynie to, ze Cie zycie zaniedlugo zweryfikuje
plako: masz dwie opcje do wyboru (obie must have):
1. kucaj do miecza
2. woskuj berło giermku...
dziwne, że se daję radę doskonale ;] Mam mieszkanie, pracę, dziewczynę czego mi trzeba więcej ?
jestem dyslektykiem i mam to potwierdzone ;]
Dely pewnie Cie nauczyciele bili linijką po głowie lub po łapach, ja się przynajmiej nie dawałem bo nie jestem ciotą ;] żal mi Ciebie ;]
Lotharek i Ciebie też mi żal :)
Ekhm, gość jako pierwszy post na forum reklamuje swoją aukcję, a teraz jeszcze Nas obraża? Kierowniku gratuluję nerwów ze stali. Mi już dawno by puściły.
Mam mieszkanie, pracę, dziewczynę
Mieszkanie pewnie u rodziców, dziewczyna to Britney Spears na plakacie w pokoju, a "praca" to kupowanie na Allegro po 46 złotych i sprzedawanie po 70 - polski Rockefeller :D
Jer, Grzybson. Flame o "scenie" przygasł, niech tutaj ludzie się wypowiadają. Odpoczną.
mam...dziewczynę
dziewczyny będące jpg-ami na twardym dysku sie nie liczą
jestem dyslektykiem, mam na to potwierdzenie
a zółte papierki też masz? czy dokumenty na to że jestes debilem posiadasz?
kto tu pierwszy zaczął najeżdżać, widać jacy tu są idioci, debile i cioty ;]
Mieszkanie mam po dziadkach ;]
a praca, jestem mechanikiem samochodowym (technik specjalizacji obsługi i naprawy pojazdów samochodowych, absolwent Zespołu szkół mechanicznych w Gdynii), obecnie pracuję w Auto Żoliborz w Warszawie (opel, chevy), chcecie się upewnić, mogę podać wam nr telefonów ;]
Dziewczyna to mała blondynka o niebieskich oczkach o imieniu Angelika :)
Tak o tych ciotach ciągle wspominasz, wyczuwam jakiś kompleks ;)
jakby to ująć ..... rocznik 1989 chyba nie był najlepszy ... czuję się zniesmaczony
Sorry 20 latki za uogólnienie .. łyżka dziegciu potrafi zepsuć całą beczkę najlepszego miodu.
xxl, byłeś szorstki niemal jak stójkowy Stach :)
uff, z powiedzonek mojej mamuski, "wybral sie jak bosy na szczupaki" . A chwalenie sie ze go nie bili i ze ma zaswiadczenie o tym ze nie potrafi pisac, hmm, może powinni. W moim roczniku to działało, jakos na 4 kasy opuszczające szkole byl jeden dyslektyk, teraz jest ich multum. Ale liczy sie mieszkanie po dziadkach , jest ok.
ROTFL :D Na to nie mam żadnej riposty :)
lubie wiedzieć kto chce mnie sprowadzic do swojego poziomu i załatwić doświadczeniem: http://nasza-klasa.pl/profile/6470644
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam Atari Flashback
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 59 zapytań