Czesc,
Z 1040STfm zostala tylko obudowa: Abit Atari 1024STf.
Pozdrawiam
S.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Miejsca w sieci » profanacja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc,
Z 1040STfm zostala tylko obudowa: Abit Atari 1024STf.
Pozdrawiam
S.
etam profanacja
predzej upgrade pod aranym, czy innego emulca, ktory dziala szybciej na slabym celeronie niz najszybszy produkowany fabrycznie astek ;)
hmmm... akurat mam 1040stfm, z którym nie wiem, co zrobić... może też go "przerobię" ?
1.6GHz Pentium Mobile (Instead of 1.6MHz Motorola)
Coś się facetowi pomieszało ;P
hmmm... akurat mam 1040stfm, z którym nie wiem, co zrobić... może też go "przerobię" ?
Szkoda takiego sprzętu :( Kiedyś miałem i ST, i XE... poszły w ludzi 20 lat temu, a teraz żal... Może kiedyś kupię taki komputerek gdzieś na allegro, bo nostalgia coraz bardziej mnie przyciska...
A to powyżej to profanacja. Zniszczyć oryginalną klawiaturę ST :( Jak już bym chciał cos w tym pudełku ruszyć, może bym próbował upchać do środka "coś jeszcze" nie tracąc oryginalnego Atari... Ale tak.. łza się w oku kręci, o jedną piękną maszynę mniej na świecie.
pik33: Kupuj! Wielu z nas straciło w którymś momencie swoje ukochane A., a potem kupiło "nowe". To jak z kupnem nowego pieska po śmierci starego ;)
a ja odzyskalem swoje stare :D
Żebym ja wiedział gdzie się moje stare XL poniewiera... Kupiłbym od razu
Jellonek: a od kiedy twoje stare lezalo u Macgyvera? I to w obudowie tower.
Zaraz zacznie się opowiadanie o "twojej starej"... ;)
A propos Twojej starej to słyszałem, że przeszła Quake'a kierownicą :) :) :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » profanacja
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 57 zapytań