Czesc,
Z 1040STfm zostala tylko obudowa: Abit Atari 1024STf.
Pozdrawiam
S.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » profanacja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc,
Z 1040STfm zostala tylko obudowa: Abit Atari 1024STf.
Pozdrawiam
S.
etam profanacja
predzej upgrade pod aranym, czy innego emulca, ktory dziala szybciej na slabym celeronie niz najszybszy produkowany fabrycznie astek ;)
hmmm... akurat mam 1040stfm, z którym nie wiem, co zrobić... może też go "przerobię" ?
1.6GHz Pentium Mobile (Instead of 1.6MHz Motorola)
Coś się facetowi pomieszało ;P
hmmm... akurat mam 1040stfm, z którym nie wiem, co zrobić... może też go "przerobię" ?
Szkoda takiego sprzętu :( Kiedyś miałem i ST, i XE... poszły w ludzi 20 lat temu, a teraz żal... Może kiedyś kupię taki komputerek gdzieś na allegro, bo nostalgia coraz bardziej mnie przyciska...
A to powyżej to profanacja. Zniszczyć oryginalną klawiaturę ST :( Jak już bym chciał cos w tym pudełku ruszyć, może bym próbował upchać do środka "coś jeszcze" nie tracąc oryginalnego Atari... Ale tak.. łza się w oku kręci, o jedną piękną maszynę mniej na świecie.
pik33: Kupuj! Wielu z nas straciło w którymś momencie swoje ukochane A., a potem kupiło "nowe". To jak z kupnem nowego pieska po śmierci starego ;)
a ja odzyskalem swoje stare :D
Żebym ja wiedział gdzie się moje stare XL poniewiera... Kupiłbym od razu
Jellonek: a od kiedy twoje stare lezalo u Macgyvera? I to w obudowie tower.
Zaraz zacznie się opowiadanie o "twojej starej"... ;)
A propos Twojej starej to słyszałem, że przeszła Quake'a kierownicą :) :) :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » profanacja
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań