irwin napisał/a:atari classic napisał/a:Widzisz tak się akurat składa, że zarówno Tebe jak i xxl są również bardzo aktywni na AA, oraz ich odpowiedzi mocno odbiegały od "Kazowego standardu", że się tak wyrażę. Tak więc twój sprytny wybieg zaliczenia ich do Kazowych przydupasów trochę jakby Ci nie wyszedł. Ale nic to, główkuj dalej.?
Widzisz tak się akurat składa, że to Ci napisałem. ("Większość z nich pisze także tutaj") Staraj się najpierw czytać a potem odpowiadać.....
Widzisz tak się akurat składa, że ja to zauważyłem, powtórzyłem i dodatkowo dodałem końcówkę zdania która wszystko wyjaśnia. Tak mocno mnie zachęcasz do uważnego czytania, to może byś tak zastosował się do własnej rady, co ?
irwin napisał/a:....Teraz nagle chyłkiem próbujesz się wycofać bo to nietakt zaczynąć z takimi tuzami....
TUZAMI ? Widzę, że megalomania głównego kapłana spływa na braci mniejszych waszej sekty. Czy wy aby nie nadajecie tam już sobie stopni wojskowych ? Wyobraź sobie, że nawet jeżeli bym się nie zgadzał z takimi ?tuzami? jak xxl czy tebe, to śmiało mogę o tym pisać, jesteśmy na AA a nie na pastwisku ?świętych krów? z AO, tak więc atak watahy przydupasów mi nie grozi.
irwin napisał/a:....Tak więc słabowity wybieg wyparcia się swoich słów Ci nie wyszedł.
Może nie dotarło do Ciebie to co odpisałem dla Tdc, tak więc powtórzę. NIE WYPIERAM SIĘ NICZEGO I NAPISAŁBYM MÓJ POST JESZCZE RAZ TAK SAMO, KROPKA W KROPKĘ, A NAWET BIORĄC POD UWAGĘ OBECNE KONTRATAKI KAZOWYCH SEKCIARZY POSZERZYŁBYM GO O KILKA CIEKAWYCH SPOSTRZEŻEŃ. Dotarło ? To teraz waszym sekciarskim sposobem rozpocznij oficjalne śledztwo, która z odpowiadających mi tu osób jest sekciarzem a która nie. LOL :lol:
irwin napisał/a:...Ale nic to, główkuj dalej.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale po RAZ DRUGI kopiujesz cały mój zwrot. Po raz kolejny zwracam Ci uwagę, tutaj nie jest AO i nie musisz powtarzać po kimś, jak papuga, jedynie słusznych tez. Spróbuj napisać coś ?z głowy?, chyba że to ciągłe powtarzanie po kimś to wyraz twojej miałkości intelektualnej? bo jeżeli tak to przepraszam.
irwin napisał/a:...Nie oto tu chodzi - przerwałeś moją myśl i ją "komentujesz" w stylu typowych potakiwaczy i sługusów z AA do których się jak widze zaliczasz...
Po pierwsze to nie zmieniłem znaczenia twojego cytatu i odniosłem się do jego sedna, po drugie wyraźnie zaznaczyłem, że został wyjęty z większej części tekstu (kropki po cytacie, teraz zatrybiłeś ?), po trzecie tuż poniżej zamieściłem jego cała kontynuację. Tak więc nie gorączkuj się niepotrzebnie i najpierw się zastanów zanim znowu napiszesz jakąś bzdurę.
irwin napisał/a:... Twoje próby dziecięcego podziału świata na czarny i biały są bardzo infantylne....
Za to u Ciebie na AO sprawa wygląda prościej, gdyż wszystko rysuje się wyłącznie w bieli. Dzięki głównemu kapłanowi podążacie jedynie słuszną drogą....ku światłości.
irwin napisał/a:.... To czy temu intelektualne podołasz nie ma znaczenia gdyż każdy widzi, że Cię nie gnojono, pewnie dlatego bałeś się dać linka....
Linka to ja nie dałem dlatego, że nie zamierzam się w tym łajnie babrać. Za to ty, dzielny rycerz Kazowej sekty, dałeś wyraz prawdzie i główny kapłan wynagrodzi Cię sowicie. Zechciej również wziąć pod rozwagę, że oprócz mnie gnojono tam wiele innych osób. O jednej już wspomniałem, poszperaj sobie w Kazowych nowinkach to na pewno znajdziesz mnóstwo innych poglądowych przykładów.
irwin napisał/a:... Tak więc nie nadwyrężaj się zbyt mocno i nie próbuj myśleć nawet za jedną osobę. Wszystkim wyjdzie to zapewne na dobre. OK ?
To już TRZECI RAZ....człowieku potrzebujesz pomocy.
irwin napisał/a:To był pewien przykład pokazujący że są ludzie którzy choć prezentują "inną" postawę wobec Kaza czy AO to jednak diametralnie nie zgadzają się z tym co pisałeś. To nie tylko Drac030 ale i pewnie inni związani z tą stroną. Tylko to nie czyni ich przydupasami Kaza - po prostu akurat mają podobne zdanie w tym temacie co On. Tak samo są też tacy na AO którzy mają podobne zdanie jak Ty. Twoje próby dziecięcego podziału świata na czarny i biały są bardzo infantylne. Trzeba było wtedy na AO podać jakieś konkretne argumenty na poparcie swoich tez a nie rejterować i teraz obrażać wszystkich z AO, bo akurat taka "moda".
Przykład:
Czy jeśli Drac030 na rogu Marszałkowskiej powie "ja nie lubię marcepanu" to będąc na innej, każdej następnej ulicy musiałby znów się to samo potwierdzić aby do Ciebie dotarło. Skoro Drac030 ma takie zdanie odnośnie tego tematu na AtariAge to gdyby wypowiadał je na AO byłoby sprzeczne z Twoim a tożsame z zdaniami owej armii przydupasów. Czy wtedy także stałby się członkiem owej armii przydupasów?....
Widzę, że nadal zachowujesz się jak pałkarz. Ustalmy zatem fakty. Rozmawiamy o 2 polskich portalach i jednym topiku w którym drac030, którego z taka lubością przywołujesz, nie zabrał nawet głosu. Nagle ty wyjeżdżasz z jakimś wątkiem na AtariAge, o którym nie mam zielonego pojęcia i na tej podstawie próbujesz mi przypierniczyć. O CO CI WŁAŚCIWIE CHODZI I JAK TO SIĘ MA DO MOICH POGLĄDÓW NA TEMAT TWOJEGO BOSKIEGO PORTALU ? Czyżbyś chciał wbić klin pomiędzy mnie i drac030 i prostacko nas zantagonizować ? A może chcesz zmienić temat i rozpocząć nową świętą wojnę między 8bitowcami ? Daruj sobie takie zagrywki, tutaj nie AO. Poza tym, po raz kolejny, nieśmiało zwracam Ci uwagę. Przynajmniej spróbuj nie artykułować cudzych myśli, drac030 bywa na tym forum i jeżeli uzna za stosowne poinformować nas o swoim spojrzeniu na sprawę, zapewne zrobi to precyzyjniej od Ciebie.
irwin napisał/a:@voy: ""Kazowym przydupasem" nigdy nie byłem i NIE BĘDĘ - w cytowanym wątku były przedstawione MOJE poglądy i MOJE zdanie na tamten temat. I tyle."
Tak ja to rozumiem i wiem, pewnie to rozumie więcej osób pewnie także i tych którzy są raczej utożsamiani z AA - problem w tym żeby i Atari Classic to zrozumiał. Zrozumiał fakt że każdy ma prawo do własnego zdania a jeśli jest ono inne niż jego to nie staje się wtedy automatycznie przydupasem. Taki poziom myślenia to ma 3 letnie dziecko.
Wstrząsające i zarazem wzruszające oświadczenie. To teraz wyobraź sobie, że to co ja napisałem to są również tylko moje poglądy, do których mam takie samo prawo jak ty. Tak się nieszczęśliwie składa, że mamy inne spojrzenie na ten problem. I CO Z TEGO ? Wiem, że to może być dla Ciebie trudne do wyobrażenia, bo życie w jednomyślnej sekcie jest łatwiejsze, ale chyba jednak będziesz musiał sobie dać radę z faktem, iż mogą być ludzie myślący inaczej niż ty. Podołasz ?
Dziękuję za wspólnie spędzone chwile... Na szczęście, póki co odejście z forum uważam za niemożliwe do realizacji. Jeszcze długo tak będzie... Witam.