Nie darzycie się panowie sympatią, fakt. Widać to po wzajemnych postach na obu forach. Nie mnie wnikać co jest tego przyczyną, cicho podpowiem, że w niektórych sprawach się nie zgadzam z Wami oboma, a w niektórych wręcz przeciwnie ;)
Ale do rzeczy. Obaj mianujecie się Grafikami (przynajmniej potocznie tak się uważa, jeśli się mylę, to przepraszam i proszę o wybaczenie). Zamiast dawać upust złości i wzajemnych niesnasek na obu forach - proponuję Wam zabawę. Każdy z Was narysuje (obrazek na Atari - wymóg formalny) swoją (podkreślam, SWOJĄ, a nie oponenta) karykaturę, ale... Podzieloną na pół (w pionie) - jedna część będzie wskazywała Wasze wady, druga - Wasze zalety. Według Was, bez podpowiedzi innych. Zabawa będzie trwała powiedzmy do niedzieli, 08.11.2009 roku - czas akurat taki, aby coś narysować, a jednocześnie na tyle krótki, aby się zbytnio nie zastanawiać. Potem proponuję wystawić oba obrazki na obu portalach i niech ogół oceni, który z Was potrafi być bardziej ironiczny w stosunku do siebie. To będzie wytchnienie dla Sceny, zbieraczy cartów, maniaków pudełek i pasjonatów Atari.
To jak, podejmujecie wyzwanie (wiem, porąbało mnie)?
==>]
P.S.
Identyczny post daję na "konkurencyjnym" forum. Nie podjęcie rękawicy będzie świadczyć o braku autoironii, ale mimo wszystko traktujmy to jako zabawę...
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.