Witam
Niezbędnym stało mi się posiadanie na własność pralki. Jeśli ktoś z trójmiasta/okolic posiada jakiś stary automat - chętnie odkupię.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Pralka potrzebna :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Niezbędnym stało mi się posiadanie na własność pralki. Jeśli ktoś z trójmiasta/okolic posiada jakiś stary automat - chętnie odkupię.
Kurde Adamie, szkoda że nie tydzień wcześniej bo miałem na zbyciu, niestety pozbyłem się, niemniej popytam tu i ówdzie.
Adam luknij tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/agd/pra … 12165.html i ogolnie w tamte ogloszenia....
Tez jestem w trakcie kupowania pralki ale wole nową.... bo te sprzety szybko sie uwalają :-)
A sie zapytam czy ktos z 3city ma na sprzedaz jakas uzywana w bdb stanie , nei musi byc nowa... kuchenke gazową z piekarnikiem elektrycznym i jakis markowy odkurzacz ?
o cholera Stryjek, czy aby nie idziesz na "swoje"? o cholera... ;)
Dzięki za porady - sprawa nieaktualna, zdecydowałem się kupić nową.
i dobrze robisz, pralka to jedna z tych "must have nojka pewex", najbliżej masz do Euro w Realu na Wzgórzu...
taki sobie wątek: http://tiny.pl/hqppp ;)
W euro bym nie kupował robiłem dwa lata na magazynie centralnym na oddiale 4 czyli grubasie (prale,lodówy, etc.)
sam nieżle pokasowałem towaru a jak już ma być euro torozbierz do golasa ze styropiasnów i dobrze oblukaj
Ja wpier lukam na ceneo.... bo ceny w euro są sporo zawyzone ;]
Kupiłem w Euro, ale w sklepie internetowym - taniej odrobinę.
dziś robią strasznie zjeXXXny sprzęcior...rok temu zakupiłem dużą lodówę marki Ariston...teraz jestem w trakcie wymiany półek (dokładnie plastikowych zaczepów) ewidentnie wszystkie 4 jeden po drugim poszły się....Oczywiście gwarancja nie obejmuje takiej usługi...musze zatem zakupić nowe u dystrybutora...producent nie przewidział, że na półce ustawię pięć słoików o łącznej wadze 4,5kg (sic!)...normalnie suxxor jak chu chu...ogólnie nie ma to jak poranna niespodzianka pt " hej koledzy słoiki wypadamy" słoik z miodem, dźemem, bigosem, ogórasy małosolne ( hi X-Ray!) i rolmopsy ( w tej kolejności) na kafle, gdy za 10 min musisz zrobić wypad z domu do pracy...lubie takie poranne konfrontacje....je**** grawitacja ;):)
Teraz generalnie obowiązuje tendencja, że produkuje się sprzęt, który szybko będzie nadawał się do utylizacji, żeby konsument w miarę szybko zakupił nowy - taką tendencję można zaobserwować wszędzie: motoryzacja, komputery, AGD, elektronika :)
ponoć utylizacja juz wliczona jest w cene każdej elektroniki, niemniej fajna świadomość, że coś kupujesz co generalnie tak czy tak nadaje się do śmietnika...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pralka potrzebna :)
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 63 zapytań