Witam.
Troszkę lamerski może temat, ale nie wiem gdzie kupić SIDE.
Kiedyś było na Allegro i eBAY'u ale teraz nie ma nigdzie.
Może ktoś pomóc?
kaminski78@gmail.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Gdzie kupić SIDE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Troszkę lamerski może temat, ale nie wiem gdzie kupić SIDE.
Kiedyś było na Allegro i eBAY'u ale teraz nie ma nigdzie.
Może ktoś pomóc?
kaminski78@gmail.com
Teoretycznie u Zaxona, ale poczytaj wątek na AtariAge.
Możliwe, że w tej chwili nigdzie.
Teoretycznie u Zaxona, ale poczytaj wątek na AtariAge.
Możliwe, że w tej chwili nigdzie.
No właśnie poszukując sprzedawcy tego carta, widziałem post pożegnalny Zaxona:(
Nikt więcej tego nie montuje?
ja do zaxona pisałem na priv i e-mail fakt ze akurat wtedy wznowił produkcję i kupiłem ale pisz do niego on się wcale z nikim nie rozstał wciąz pisze posty w tematach side. Może ma jeszcze kilka płytek.
Też pisałem do Zaxona ale na razie nie robi SIDE może kiedyś zrobi jeszcze jakąś serie? :(
...a ile to będzie kosztowało? ;)
No mnie obiecał, że coś zmontuje.
Doceniam jego pracę i poczekam ile trzeba.
Mam nadzieję, że uda mi się SIDE nabyć.
Robie ostatnia serie ktora jestem winien na AAge, zostanie mi 8-9 szt odliczajac 10 % z produkcji ktore trzymam w puli gwarancyjnej na ewentualna wymiane. Wiec ostatnia szansa zeby zalapac sie na SIDE z mojej reki. Podobnie jak usatany i netusbee.Zrobilem pozegnalne serie. Moze ktos przejmie produkcje, moze nie. Ja daje tylko znac bo nie mam zamiaru wiecej tego produkowac.
zagadnienie: czy ten SIDE to będzie nowa wersja z firmware poprawionym do współpracy z karin strykera? jeśli tak to można się przyłączyć? jaka cena? a może mały upgrade tych które już kupiłem?
bezrobotny .... poprawkę firmware'u sie robi w ultimate ...zeby side czytało atr'y ....i bylo widziane jako new device...
wyjaśnijcie mi coś, skoro wczytuję sobie gry w XEX to po co mi ATR? bo często o to pytacie.
do xexow nie potrzebójesz atr, ale bedziesz potrzebowal do tzw. "całodysków", tj. gier/programow majacych w dupie dosa, obslugujacych dysk "po swojemu" (mozesz nie miec zadnego filesystemu, np. gierka sejwy bedzie zapisywac zawsze w tym samym sektorze).
Np. taki Softsynth... Pewnie zadziała z katalogu, ale niekoniecznie. Ale takiego Zina sobie nie obejrzysz...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Gdzie kupić SIDE
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 63 zapytań