:D MISZCZ ;) ciekawie czy takich paziów jest więcej? :D :D
No Sebaloz jest tylko jedna, ale jak się fajnie prezentuje na tle szarej i ponurej rzeczywistości ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k12 - lista potencjalnych uczestników
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:D MISZCZ ;) ciekawie czy takich paziów jest więcej? :D :D
No Sebaloz jest tylko jedna, ale jak się fajnie prezentuje na tle szarej i ponurej rzeczywistości ;)
ok, kolejne 3 osoby dopisane do listy, mamy już okrągłe 80 osób.
jak jest miejsce - proszę o wpisanie;)
@koala: witam na liście :) myślę że spokojnie dociągniemy do 130 osób :D
btw - dodałem kolejne 4 osoby.
kolejne 3 osoby na liście, niedługo pęknie już setka osób.
Jak już pisałem w wątku obok - ja też już jestem na 110% :)
kolejne 3 osoby na liście, niedługo pęknie już setka osób.
no i jeszcze ja :)
Sorry, Cyprian, byłem przekonany że już dawno jesteś na liście :) I tak "pogubiłem" kilka osób, które deklarowały przyjazd (mam na myśli te powyżej 50%).
grey, czy taka deklaracja jest dla Ciebie istotna? Tj cos rezerwujesz, obliczasz itp?
Bo ja w tej chwili swoje szanse oceniam na 90%. Problem w tym, ze dwa poprzednie lata tez bardzo chcialem pojechac i w ostatniej chwili cos mi stawalo na drodze, wiec w tym roku nie chce zapeszac :/
@nosty: trochę "na wyrost" planuję budżet imprezy, zakładam że przy liczbie 130 nie przyjedzie ok. 20, natomiast zjawi się parę osób "lokalnych". To już jest dla mnie jakiś wyznacznik.
Kolejne 3 osoby na liście - trzon firmy ASF :)
Ajcek, dzięki za info :)
Muszę z teściową pogadać by mi córki przypilnowała w weekend. Jak się uda to będę ;) Dam znać.
Też poproszę o dopisanie jeżeli jest miejsce.
Proszę o dopisanie mnie i mojej małżowinki. :)
Proszę o wpisanie mnie na listę potencjalnych uczestników.
No i kolejne 6 osób na liście.
Proszę o wpisanie mnie na listę :)
grey: ja też wpadam, możesz też sqwarda wpisać, napisz jeszcze do Mónasa, bo się chłopak jeszcze opiera.
pzdr!
@saulot: dzięx za info, tak tak, Wiem że Sqward będzie - od dawna jest na liście :) a mOONIe tradycyjnie chce przyjechać, ale nie wie czy da radę. będę nadal spamował jego skrzynkę ;)
na miesiąc przed party mamy na liście 108 osób :D
Mogę potwierdzić że będę na 100% :D
na miesiąc przed party mamy na liście 108 osób :D
kolejny update na liście :) 110 osób, ale lista i tak jest niepełna - dzisiaj przejeżdżając obok Hostelu Bursztynek zajechałem aby obadać listę rezerwacji :) I co ja "paczę"? :) Są tam osoby, których nie ma na tej liście :) Także 130 partyzantów jest realne :)
Będę na 100% :)
Pytanie czy można zabrać rodzinę (tą młodszą i tą troszkę starszą) ? Na pewno nie będą chcieli siedzieć tam cały dzień, ale żeby chociaż zobaczyli.
@kukems: oczywiście. dodatkowo Panie (tradycyjnie) nie płacą za wjazd.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k12 - lista potencjalnych uczestników
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 67 zapytań