Mono coś się nie odzywa, pewnie w końcu nie dojedziemy na tę weekendową grzybsoniadę. ;)
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mono coś się nie odzywa, pewnie w końcu nie dojedziemy na tę weekendową grzybsoniadę. ;)
Booker:
MusicMon. Mimo wielu wad wydaje mi się prostszy, niż to drugie nowe coś.
"to drugie" zn Maxymiser?
"to drugie" zn Maxymiser?
Yupp.
Szatan, diabeł, kusy, kłobuk.
Złoooooooo.
Złooooooooto.
Byłem tylko chwilę w bieszczadach a ten już spanikował.
Bo w wiadomościach mówili, że w tamtych terenach krąży nagi mężczyzna, który przypiął sobie rogi łosia.
Myślałem, że nie wrócisz, bo cię zamkną.
Do więzienia albo do zoo.
Jedną z najprzyjemniejszych zadań jakie ma przed sobą organizator jest zbieranie prac na compo :D A te zaczynają napływać na ponad pół roku przed party - to chyba dobrze? :)
Praca Yerzmyey'a powaliła mnie :) Jeśli faktycznie jest to Twój pierwszy kawałek na Atari ST - chylę czoła ! Słucham go non-stop, przyjemnie pisze się pod niego artki do kolejnego numeru magazynu Chosneck :D btw - kolejny numer ukaże się na SV2k12, autorzy tekstów mile widziani ! (preferowany tylko język angielski).
Prace nad kolejną edycją SV2k12 trwają - wkrótce pierwsze efekty. Jest jednak coś, co spędza mi sen z powiek... Mimo iż nie jestem fanem piłki nożnej i tak naprawdę EURO SPOKO mam głęboko, to fakt tak wielkiej imprezy w Polsce może mi pokrzyżować plany. Mam tu na myśli głównie promocję ze środków miasta - np. dofinansowanie produkcji koszulek. Każdy grosz z kasy miasta (który -nota bene- i tak jest mocno okrojony w 2012 roku) zasila konto EURO 2012. Nie wiem na ile w jakim stopniu uda mi się zrealizować plan tegorocznej edycji. Mam jednak nadzieję, że nie zawiodę pokładanych oczekiwań i z Waszym support'em SV2k12 będzie imprezą równie wysokich lotów, co poprzednia.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy nieustannie wspierają mnie w tej niewdzięcznej roli ;)
Kochani, do kolejnej edycji międzynarodowej imprezy Silly Venture 2k12 pozostało dokładnie pół roku - czas więc zaprezentować oficjalny logotyp ! Oto on:
Jak widać tegoroczna edycja jest hołdem dla Śp. Jacka Tramiela, a także uczczeniem 20-ej już rocznicy narodzin komputera ATARI Falcon 030. Są to dwa ważne wydarzenia, na które będziemy kłaść nacisk na SV2k12.
Autorem logo jest mOOnie / MSB, któremu bardzo dziękuję za pomoc :D
Wkrótce zostanie zaprezentowany oficjalny kawałek promujący SV2k12, a także pierwsze zajawki strony.
Pozdrawiam!
Myślę że Grey szykuje niespodziankę i każdy kto będzie na party wyjdzie z niego z Falconem..
Ten ptaszek nad napisem Falcon coś przypomina i źle się kojarzy. Zwłaszcza w Gdańsku...
Ew. mnie się wszystko z jednym kojarzy...
Bo to jest eine kleine gut falcon z deutsche klawiatura! :)
Vasco: Nie tylko Tobie tak się skojarzył. IMO nie powinno go tam być, przynajmniej nie w tej formie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:NS-Eagles.jpg
@wieczor: hahahahaha! dobre :D
wysłałem sugestię mOOniemu o zakamuflowanej opcji niemieckiej, please wait :D
usunąłem dopóki mOOnie nie poprawi logotypu :)
Das ist cenzura! Sie usunęli unsere schön logo!!! Speziel Kommando w drodze
logotyp powrócił :D
Ależ pikseloza ;) Pikne logo :)
Tak oto powstaje strona SILLY VENTURE 2k12:
Najwyższy czas...
Bardzo ładny flash na intro... Ale 4.5 mega w jednym kawałku i to bez paska postępu.... :) Aż musiałem firebuga odpalić żeby zobaczyć czy aby na pewno coś się ładuje.. :) Jak chcesz mogę to zoptymalizować ;)
fajny bit w intrze :) dnb wraca do łask, pysznie
Wkrótce kolejne invitki na SV2k12 - będzie jeszcze głośniej niż dotychczas. Niby czasu jest sporo, ale to tylko złudzenie. W lipcu ruszam z ofensywą, aby -jeśli nie pobić- to przynajmniej powtórzyć sukces z ubiegło roku (a łatwo nie będzie!). Przypominam także o deklaracjach przybycia - impreza niezmiennie jest invite-only (dotyczy to jednak głównie osób z innych platform). Jeśli znacie kogoś ze sceny np. C-64, Spectruma, Amstrada itd kto chciałby się z Wami wybrać na SV - proszę o info.
Pozdrawiam! Atari z Wami wszystkimi :)
Lokalizacja będzie ta sama ? To gdzie ty tą gromadę pomieścisz :)
Tak, lokalizacja na 80% ta sama. Myślę jeszcze o 2 knajpach, ale muszę sprawdzić jakie mają obroty w tym okresie aby sprawdzić czy podołam ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 62 zapytań