26

To jest dla mnie niewyobrazalne, nie dotarlo jeszcze do mnie.

27

na chwile pojawilem sie po tygodniowym oddaleniu od kompa - powiem krotko: oby znalazl spokoj.

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

28

Pojchałam na wakcje na wiochę, by odpocząć. Dziś o godzinie 14:00 pochowali moją ciotke. Jutro wujek. Dziś o godzinie 11:00 robiłam porządki na cmentazru. W oknie za chwilę zapalę świczke, dopiero wróciłam.

Za Ciebie Kajtek.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

29

a ja niestety nie zdążyłem go poznać ...   Niech spoczywa w pokoju ...

Był w ornecie ... tam go właśnie poznałem ..ehh ziomal ..szkoda ...

Też tam byłem i nie pamiętam go.

Smutna to chwila gdy odchodzi jeden z nas. Chciałbym, żeby w ogóle takie chwile się nie zdarzały. Życie jest takie kruche.

Przekażcie ode mnie rodzinie najszczersze wyrazy współczucia.

grzybson/SSG^NG

30

Już po wszystkim ... było sporo ludzi...ksiądz przeczytał wiersz dracona...smutno było jak cholera ... potem pojechalismy z lewisem i wilsonem po slavesa i mikeya do looblyna ... potem po wódkę do LeClerka.... potem do mnie ... mam nadzieję, że mu się dobrze leciało do góry ...łeb mnie jeszcze dzisiaj napieprza...

acha ....

wiecie co ryczą krowy po 0,7 ? ŁAZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAA ... tudzież łazaaa to ulubione nowe słowo mojej małej ....

respect

All I hear is the sound of me falling on the ground

31

Też tam byłem i nie pamiętam go.

Niepotrzebnie to mówiłeś.

Smutna to chwila gdy odchodzi jeden z nas. Chciałbym, żeby w ogóle takie chwile się nie zdarzały. Życie jest takie kruche.

Niestety taka jest naturalna kolej rzeczy i nalezy się z tym pogodzić. Wczoraj Kajtek, jutro Mesia na przykład... Wartio w akich chwilach wysilić sie na minute refkleksji. Nad samym sobą V_V''.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

32

OK. Mysle ze it's time to zamknac ten topic zeby sie nikt juz nie dopisywal bo i tak OT sie robi.