Witam
Sprzedam w/w programator wraz z modułem dip42 oraz przewodem, sprawny. Cena 99pln, wysyłka wliczona.
Chętnie przyjmę też coś na wymianę bo programator się u mnie poprostu kurzy, nie mam parcia na kasę, rozważę oferty.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [SPRZEDAM] Programator Willem Dual Power + dip42 / ZAMIANA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Sprzedam w/w programator wraz z modułem dip42 oraz przewodem, sprawny. Cena 99pln, wysyłka wliczona.
Chętnie przyjmę też coś na wymianę bo programator się u mnie poprostu kurzy, nie mam parcia na kasę, rozważę oferty.
Sprawdzone, to jest PCB3, wszystko o nim tutaj:
Update:
Czy dla programowania kości dla 8/16 bitowych komputerków i ich aktualnie budowanych rozszerzeń jest jakaś różnica między wersją pcb3 i pcb5? Mam np. aktualnie do wypalenia TOS do ST, ROM do Amigi, SDX do XE, itp. Czy pcb5 coś wnosi dodatkowego/lepszego na takie potrzeby? Się nie znam, do tej pory dawałem do programowania koledze, ale może czas zanabyć na własność i się nauczyć.
jest aktualne?
Zanabyłem:) Sprzęt sprawuje się świetnie. BiG THX dla kolegi Eskalator za transakcje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [SPRZEDAM] Programator Willem Dual Power + dip42 / ZAMIANA
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 61 zapytań