Witam
Z chęcią przygarnę Atari STe . Najchętniej cały działający zestaw (kable,dyskietki, joye niepotrzebne) . Cena oczywiście do uzgodnienia .
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Atari STe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Z chęcią przygarnę Atari STe . Najchętniej cały działający zestaw (kable,dyskietki, joye niepotrzebne) . Cena oczywiście do uzgodnienia .
Pozdrawiam
jest teraz na aledrogo ładne 520STE, ostatnio mało ogólnie było STE.
jest teraz na aledrogo ładne 520STE, ostatnio mało ogólnie było STE.
Nie wiem może ślepym ale nie mogę go znaleźć .
Solarnik z tego forum ma do sprzedania 4 egz. Wszystkie mają klawiaturę w wersji angielskiej (raczej nie często spotykana), sądzę że być może TOS w wersji UK, 2 sztuki mają 4MB ram. Mowa oczywiście o 1040STe.
Solarnik z tego forum ma do sprzedania 4 egz. Wszystkie mają klawiaturę w wersji angielskiej (raczej nie często spotykana), sądzę że być może TOS w wersji UK, 2 sztuki mają 4MB ram. Mowa oczywiście o 1040STe.
od dwóch dni brak odzewu
PrzemasIII, poczekaj chwilę, Solarnik odpisze.
widzałem się z nim wczoraj no i mówił że jest teraz ostro zawalony robotą
Dołączam się do wątku kupna STE - jeśli ktoś ma na zbyciu 520/1040 STE - dowolny kolor :), układ klawiszy, config itp. - poproszę o przesłanie oferty przez PW. Jedynie musi byc 100% sprawne, niepopękane, wszystkie klawiszki itp.
Dzieki za info
Z mojej strony tyle: STe stoi na biurku :)
PrzemasIII dogadałeś się z Solarnikiem?
Dokładnie, pobrałem od Darka najgorszy egzemplarz 520
Trochę mi przykro-napisałeś "najgorszy"...widziałeś wszystkie, mogłeś przecież wybierać, bo byłeś pierwszy...;-). Panowie przepraszam, zostały trzy ste, jutro zdjęcia i opis. OBIECUJĘ!!!
napisałem najgorszy żeby pocieszyć resztę :) Ja z zakupu jak najbardziej zadowolony jestem :)
Jaka cena za STE ???? Wstępnie również jestem zainteresowany, czy jest opcja wysyłki pobraniowej ???.
Trochę mi przykro-napisałeś "najgorszy"...widziałeś wszystkie, mogłeś przecież wybierać, bo byłeś pierwszy...;-). Panowie przepraszam, zostały trzy ste, jutro zdjęcia i opis. OBIECUJĘ!!!
Już kilka dni od "jutra" a tu ani opisu ani zdjęć....
Założyłem osobny wątek o atari ste, żeby właśnie było bardziej przejrzyście. A opis i zdjęcia od kilku dni w wątku o falkonie wiszą. Inni jakoś zauważyli ;-)
Ok, teraz wszystko jasne - wystarczyło dać taka informację na tej stronie.
Możesz więc zgłosić wątek do zamknięcia ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Atari STe
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 67 zapytań