gustaw napisał/a:Na pewno jeszcze na Falcona:
Evolution: Dino Dudes
No wlasnie na tej gierce mi najbardziej zalezalo bo jak patrzylem to wywadala mi sie ze jest falna a dziala tylko z Jagpadem. Uruchomilem ja, ale czy to normalne ze na monitorze VGA obraz u dolu ekranu troche sie pieprzy, grac mozna ale badz co badz jest to denerwujaco to normalny objaw czy tylko u mnie, na TV jest OK
gustaw napisał/a:Killing Impact
No i tutaj zaczynaja sie schody nie mal pewien ze kiedys to uruchamialem i gralem na joysticku przynajmniej tak mi sie wydaje (ogladajac teraz na youtube dokladnie co to za gierka). NIe udalo mi sie tego uruchomic, chyba wymaga NVDI bez tego wylatuje juz na poczatku, natomiast jak probuje z NVDI to dochodze do ekranu tytulowego pisze Killing Impact do wyboru Press Fire to play i Press ENTER to Option, naciskam FIre no i obraz sie kaszani.
Czy komus udalo sie to uruchomic (plik tekstowy jest kompletnie w niezrozumialem jezyku)
Dodam ze dziala takze z Jagpadem Azhom Crypt
Pozdrawiam
Kroll
Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE