Znalezione w sieci. Have fun !
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Rżnięcie na ostro TCB przez TLB ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znalezione w sieci. Have fun !
Stare ale jare. pierwszy screen z dema ...hmmm... skleroza
Skleroza nie boli ;)
http://atariki.krap.pl/index.php/Ooh_Cr … a_Scorcher
Ten z piłą to pewnością Spaz. Ale kto przebrał się za misia :) ? Nic, Jas, Tanis a może A.N. Cool ?
Po obejrzeniu 1-szy raz demka zawiodłem się bo było z '91 i nie wspierało STE tzn. uruchamiało się na moim wówczas 520STE (1MB) ale rewelacyjna muza z czołówki pierdziała na yamasze :/ nie mówiąc już o nie-wykorzystaniu innych STEkowych extrasów. Ale i tak powalało dizajnem i pomysłami zjadając wszystkie razem wzięte produkcje na ST.
Był rok 1992. Demko zdobyłem na warszawskiej giełdzie i po powrocie do domu (wówczas rodzinny Włocławek) katowałem od wieczora aż do rana. To były czasy.
Potem Agression prze....szyło sprawę z Overdose. Procedura odtwarzająca protrackera nie wspierała STE i w czołówce muza pierdziała podobnie jak wyżej :/ A tak pięknie napracował tutaj się Teque :/ Z tego co pamiętam Equinox wypuścił prockę odtwarzającą moduły na STE (?). Po tym świat się zmienił ;P ... na lepsze.
Agression zrehabilitowało się Braindamage ;) ale już wtedy nie miałem STE .... aż do zeszłego tygodnia !!! :) :) Tak ! 1040 STE zawitało pod moją strzechę i frajda na nowo :D
Btw. Nie przypominam sobie aby TLB zrobiło cokolwiek na STE Only. Co innego TCB i niejaki An Cool ;)
W końcu kto wygrał tę bitwę ;) ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Rżnięcie na ostro TCB przez TLB ;)
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 75 zapytań