... potrafisz nazwać jego nazwą produktową? ;)
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Ile sprzętu z tego obrazka...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... potrafisz nazwać jego nazwą produktową? ;)
całkiem sporo nie chwaląc się, a z handheldów 99% bez ściągi
tak na szybko widze : odyssey , atari 2600 - 6 switchs , videopac , atari 2600 - 4 switchs , exelvision , atari 5200 , atari 2600 last version , colecovision , atari 600 xl , jopac , aquarius , nes , atari 7800 , atari 2600 jr , atari 2600 jr jap ? , XEG system , NEC core gafx , sega master system , sega megadrive , lynx , cdtv , game boy , gx 4000 , Nec GT , game gear sega , master system 2 sega , neo geo aes snk , lynx 2 , core gafx + cd unit , super nes , cdi , megadrive + cd 1 , jaguar , cd32 , twin , 3do panasonic , megadrive 2 , megadrive 2 mega cd 2 , jet pac sega , pico sega , jaguar + jag cd , 3do goldstar ,wondermega us , cdi , megadrive 2 + 32x , multimega eu , saturn , neo geo cd 1 , neo geo cd 2 , virtua boy , nomad , neogeo cdz , playstation , pipin , n64 , pcfx , game boy color , dreamcast , neo geo pocket , nuon , ps2 , ps2 light , wonderswan , gp32 , gamecube , xbox , n64 pica , game boy advanced sp , xbox crystal , ps2 silver , xbox360 , psp , ps3 , gizmondo , wii
eee , super stuff mam z 60/70%
ale to tylko prawdziwy gamer doceni
You need more pussy!
oo kuwa nie myślałem, że przyjdzie mi się zgodzić z Bitmanem, ale chłop mądrze dziś prawi :/
wydaje mi się że jer sobie pożartował, jest fajnie wesoło przy tym i tak dalej...bo jesli nie, to ignorancja jest gorsza od faszyzmu ;)
yoww Gep , pozostaje tylko jak w Winnetou wykopac Tomahawk ( byle nie zardzewialy ) i zrobic braterstwo krwi ;)
You need more pussy!
owszem ale w stylu : Aneta Šmrhová ( Czech Rep Powered !!! )
O, zgadzam się również z Bitmanem. Akurat miłość do konsol jest u mnie stara, jak świat :) Też całkiem sporo rozpoznaję, ale jeszcze nie wszystkie, więc muszę to nadrobić.
gep: nie po to wrzucale to by tu z faszyzmami/ignorancjami wyskakiwac... miast podkrecac emocje lepiej kastruj tego typu wypowiedzi...
No toć, żem sobie pokpiwał, ale z rewerencyją, mociu. Ale żeby jelonek się najeżył to mi dziwno ;)
nie jerze sie - zniesmaczenie to jeszcze nie stawianie kolcow ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Ile sprzętu z tego obrazka...
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 68 zapytań