1 Ostatnio edytowany przez zaxon (2011-11-29 21:04:37)

wlasnie mi odwalil numer. Kupil ode mnie SD2IEC na allegro, dzisiaj ja dostal, feedbacku jak zwykle nie wystawil ale za to wystawil je na aukcji  u siebie na koncie, aukcja  do zludzenia przypomina moja, nawet w temacie dal SD2IEC od Zaxona, podpierniczyl nawet zdjecie a co ciekawe w temacie pytan odsyla tez do mnie. Dzieki temu zarobilem dzisiaj 2 negatywne feedbacki na allegro bo ludzie pomysleli ze ja to on i sobie z nich jaja robie.

http://allegro.pl/show_item.php?item=19 … d00be2ff62

Nawet juz nie jestem wqurwiony, rece mi opadly.

Edit,

po awanturze ktora mu zrobilem , poprawil opis

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

2

Ja widze w tym wszystkim jedna pozytywna przeslanke: bezrobotny przenosi sie na c64. juppi :)

3

No wlasnie nie, nie dal rady i sprzedaje, szkoda ze pod moim szyldem....

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

4

aby poprawil? nadal jestes gwarant

przechodze na tumiwisizm

5 Ostatnio edytowany przez BartoszP (2011-11-29 22:39:17)

Poinformować US o handlu.

6

Po jakiemu to jest?

I Ty zostaniesz big endianem...

us

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

8

@miker: jesli mnie pytałeś, to US = Urząd Skarbowy

9

@Bartosz: Nie no, to wiem :D bajdziej mi chodzo, kto taki "sprzedaca". :P

I Ty zostaniesz big endianem...

juz jest korekcja : " spadawaj " ;)

11

Hmm... Czyli bezrobotny odsprzedaje na Allegro jeden egzemplarz SD2IEC kupiony u Ciebie?
Ale nie kumam tej akcji z negatywnymi komentarzami od innych użytkowników, jak? W końcu wystawiają Ci za transakcję z Tobą a nie z bezrobotnym ;)

12

Na Allegro nie ma ulg....w aukcji napisane "Wysyłka w ciągu 5 dni" ...Czekali ponad miesiąc... więc negatyw zasłużony?

"wszystko się kiedyś kończy......."

13 Ostatnio edytowany przez Jacques (2011-11-30 09:16:53)

Fakt... Te negatywy w karcie Zaxona na Allegro to od ludzi, którzy kupili SD2IEC w połowie października i dotąd go nie dostali ;) Także co by nie pisać o bezrobotnym, to tutaj jednak... :) Zarobienie, zarobieniem, ale w przeciwieństwie do naszego atarowego światka, na Allegro takie opóźnienia kończą się negatywem i/lub grożeniem policją ;)

a w porownaniu z zaxonem bezrobotny solidna firma wysyla w 5 dni ;)

15

Takich porównań jednak bym unikał. Ze względu na całość zasług/bezrozasług w tych dwóch przypadkach ;)

16 Ostatnio edytowany przez jellonek (2011-11-30 09:56:43)

zax: znowu rewelacyjne linki podajesz ;) "Twój e-mail został wysłany." :D
btw. problem w opisie aukcji? czy nie podoba sie ze kupil by sprzedac drozej?
btw2. jak mogles "za niego" dostac "negatywne feedbacki" cokolwiek to znaczy?
z tych komentarzy wynika ze wyslales po poltora miesiaca od wylicytowania, nie odpowiadajac na maile ktore wysylali w miedzyczasie - to chyba za to negatywy? czy moze klienci cos pisali tez o bezrobotnym w mailach?

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

17

widze ze szykuje sie nowa drama

18

Ale po co wogóle ten człowiek to robi, sprzedaje część dla commodore a każe pytac na forum Atari o szczegóły.

19

Przecież w przypadku niego to zupełnie normalne :P

20

chwilowo nie czytałem postów, ale mam propozycję ugodową...

usunę wszelkie ślady, że kupiłem SD2IEC od Zaxona, jak mi dokładnie opisze w wątku: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?pid=140890 sposób podłączenia tego interfejsu do C64/C128 - taki miałem cel pisząc, że od Zaxona...

21

unemployed man's ultimatum

przechodze na tumiwisizm

22 Ostatnio edytowany przez Bitman'Resurrection (2011-11-30 17:19:00)

secon napisał/a:

Ale po co wogóle ten człowiek to robi, sprzedaje część dla commodore a każe pytac na forum Atari o szczegóły.

teraz tylko wypada dodac opis SD2IEC w Atariki ;)

23

:)

24

bezrobotny: ujęła mnie twoja "story". :P  niemniej jednak za taki szantażyk to można z buta dostać...

gep/lamers^dial

" z buta dostac " ???  woww , takie chamskie podejscie do sprawy , gepard wipsz blokwisko z ktorego pochodzisz ;)