brak cartridga basic komputer ma problem zamiast zasilacza 5v podlaczylam 9v zrobila sie kaszana na ekranie
cena 100 zl

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

2

Nie żebym się czepiał, ale w Polsce w pełni sprawny(ew. ze sparciałymi paskami w magnetofonie) sznajder to zazwyczaj jakieś pół stówki +/- 10zł (rzecz jasna za sprzęt kompletnie goły), u brytoli na pchlich targach kilkukrotnie za te same pieniądze widziałem "zestawy" (tzn. monitor, amstradek, parę kaset etc.).

Ja rozumiem że plusy są mniej "pospolite", ale żeby aż stówkę za upalonego?
No może ze to nie "golas" ;)

wszystkie trzy strony świata

a widziales kiedys w polsce 464 PLUS ? allegro itd ?

4 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2011-11-27 17:51:38)

Ten plus ma wbudowaną stację czy magnet ?

Po chwili: http://en.wikipedia.org/wiki/Amstrad_CP … C_6128plus
http://www.youtube.com/watch?v=28Wmn7EY-Wk

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

5

Z plusów?
Chyba raz czy dwa(możliwe że był to ten sam egzemplarz) gieiksy były (ale czy ktoś się zdecydował zapłacić chorą - o ile dobrze pamiętam - cenę?).
Inna sprawa że już od dłuższego czasu gubię się w odróżnianiu tego co jest na ebaju, a co na allegro (powód banalny - w chwili obecnej nie robi to nikomu żadnej różnicy gdzie wylicytuje).

wszystkie trzy strony świata

464 Plus z wbuowanym magnetem to raczej rarytas w polsce

7

Tak to na naszym rynku spory rarytasik. Mam takiego "full opcja" : komp, monitor kolor, basic cartridge + kilka gier boxowych na cartridge. Cały czas się zastanawiam czy go nie pchnąć, ale to nie będzie 100pln ;) Wszystko czyściutkie i w pełni sprawne!!!

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

8 Ostatnio edytowany przez gotham (2014-08-27 14:40:35)

Jeśli masz taki zestaw to jest warty około 500 euro.

9

Górnik roku....

10

Czeka go urlop pkt. 8 regulaminu :)

"wszystko się kiedyś kończy......."

11 Ostatnio edytowany przez jer (2014-08-28 11:30:26)

Bitman, NIE biorę :) Pomyłka, nie sprawdziłem daty ogłoszenia - 2011 rok!
Gotham odsmażył starego kotleta i stąd zonk.

12

Ja mam Amstrad 6128 plus z monitorem kolorowym + dyskietki oryginalne z grami + literatura. 800 zł

13

Jeśli oferta będzie aktualna - chętnie kupię.

Atari 8-bit: 2600, 2600Jr, 7800, 400, 600XL, 800XL, 65XE, 130XE, 800XE, XEGS
Atari 16-bit: 260ST, 512ST, 512ST+, 512STE, 1040STE, 1040STF, 1040STFM, MEGA1

14

Komputer wystawie w przyszłym roku na aukcji na allegro , komputer z klawiaturą w układzie AZERTY ( francuz ) . Powiadomię Pana przed wystawieniem.

15

nie ma potrzeby, bo...

Zasada 11: Allegro przeglądają wszyscy, (...). Ogłoszenia o sprzedaży muszą mieć podaną cenę i nie mogą być linkami do Allegro.

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--