@Zaxon, how's the progress of these coming along? Haven't heard from you since 10-24...
Pop in at AtariAge :)
Thanks,
Jay
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SIDE seria druga , preorder , znowu ...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Zaxon, how's the progress of these coming along? Haven't heard from you since 10-24...
Pop in at AtariAge :)
Thanks,
Jay
Zaxon gdzie mogę się zapisać na SIDE?
Zaxon w którym wątku mogę kupić side?
Tutaj,
http://www.zaxon.eu/side.html ,
albo tutaj http://allegro.pl/atari-side-cardridge- … 25024.html
" wysylka od 1 lutego " do ... ???
Zaxon ale ty w Ch... z ludzmi lecisz
Bitman,
1. nie twoja sprawa
2. nie twoja sprawa
3.tez nie twoja sprawa,
W niczym nie pomogles tylko jak ten kundelek biegasz ,sikasz , szczekasz i gryziesz po nogach .
Zaxon , mam inne podejscie do ludzi ...
jak bedziesz u tescia to napisz wytlumacze Ci przy jakims dobrym " french wine "
Ale Bitman, ja ciebie naprawde nie potrzebuje na mentora i ogolnie to cie nie potrzebuje do niczego. We Francji bywam ale to tez bez twojego udzialu sie obejdzie. A nawet bedzie fajniej bo nie bede sluchal twojego tlumaczenia. Zreszta nie speszno mi do kolegi ktory chcial do mnie strzelac o jakis zalegy interfejs.
jak bedziesz u tescia to napisz wytlumacze Ci przy jakims dobrym " french wine "
I poradzi, i znajomością języków zachwyci... :D :D :D
" wysylka od 1 lutego " do ... ???
Zaxon ale ty w Ch... z ludzmi lecisz
Wolał bym wiedzieć o realnym terminie wysyłki danej zabawki, niż czekać na listonosza i zastanawiać się o co chodzi !
Ale Bitman, ja ciebie naprawde nie potrzebuje na mentora i ogolnie to cie nie potrzebuje do niczego. We Francji bywam ale to tez bez twojego udzialu sie obejdzie. A nawet bedzie fajniej bo nie bede sluchal twojego tlumaczenia. Zreszta nie speszno mi do kolegi ktory chcial do mnie strzelac o jakis zalegy interfejs.
prostaku , polutuj i sprzedawaj ... taka jest zasada
inaczej wykopia cie z alllegro jak z ebay , paypal itd ...
ogolnie jestes - zero
MM: Bitman & Zaxon - pierzcie swoje brudy poza forum, bo zaraz się urlopy posypią.
Btman opamietaj sie cos tak na mnie nasskoczyl?
Zaxon , nobody is perfect
happy 2012 & fast delivery for all
zaxon nie zdążyłem kupić przed końceum aukcji SIDE czy da radę jeszcze kupić, podaj numer konta i cenę.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SIDE seria druga , preorder , znowu ...
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 60 zapytań