Czy przypadkiem nie jedzie ktoś tranzytem na SV przez Bielsko-B. i ma 1 wolną miejscówkę w samochodzie?
Lub mogę podjechać TGV-PKP Katowice Gł. :P
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Autostopowicz na SV
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy przypadkiem nie jedzie ktoś tranzytem na SV przez Bielsko-B. i ma 1 wolną miejscówkę w samochodzie?
Lub mogę podjechać TGV-PKP Katowice Gł. :P
Lotharek ostatio szukał kogoś. Jest też ktoś z Dąbrowy Góniczej (Cosi?).
Ja powiem tak, mogę się przejechać do Gdyni i miałbym 3 miejsca wolne a nawet 5 na upartego.
Samochód to Ford Galaxy 7 osobowy. Koszt przejazdu w jedną stronę to około 55zł gdyby się 3 osoby znalazły (paliwo najtańsze nie jest a to jest smok niestety) jednak gdyby znalazło się 5 chętnych to mógłby być niższy trochę - ale i mniej komfortowo - no chyba że 2 osoby były dość szczupłej budowy :)
Jednak muszą być minimum 3 osoby - najlepiej w obie strony, czas przejazdu to około 8h - zależnie od warunków drogowych - trasę znam dobrze, pokonuję ją pare razy w roku.
Wyjechać bym mógł około 15:30 w czwartek no chyba że pozwolą mi odebrać nadgodziny to pewnie około 13:00.
Mieszkam w Będzinie także Katowice/DG/Sosnowiec itp mogę kogoś wtedy zabrać.
ok Paweł jak co to się zdzwonimy mój nr.791 313 443 piszę się w obie strony. Czy dałbyś radę odebrać mnie ze stacji Katowice Gł.?
Może Rastan i Konop by się załapali?
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=9389
Nie wiem, czy udało im się na coś innego już zapisać.
---edit---
Sorki, już nie jest aktualne. Rastan ma transport.
@gustaw odebrać z Katowic to nie problem - mam 15 minut drogi do Katowic z pracy a jechałbym odrazu z pracy.
W sumie to nawet przy 2 osobach pojechać mogę - koszt by już pozostał bez zmian (więcej za paliwo na mojej głowie ale trudno).
Fajnie w Katowicach będę ok.15.30 chyba że mam być wcześniej?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Autostopowicz na SV
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 38 zapytań