ja ręczniczek XD

Epi natomiast:

1. zasilator
2. kabelki do monitora
3. SIO
4. Dyskietke z TMCami

Dziękujmy za uwagę XD

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

Ja:

- ręcznik
- slipki
- sznurek na którym 2 w/w itemy wisiały :)

Dla fanów :))))

: 404. Stopka not found

3

1. mineralna
2. kielbaski-ktore-mialy-byc-na grilla

szczesliwemu znalazcy zycze smacznego :)

ps. a kasjo p*.* w olsztynie zostawil NG tonic - i az do elku nas suszylo :|

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

4

Z rzeczy materialnych nie pozostawilem nic (nie liczac produktow przemiany materii, wydanych pieniedzy i pozostawionego w jeziorach brudu). Pozostawilem natomiast w Ornecie:

1.Wspomnienia - tak milych wspomnien nie mam po zadnym z dotychczasowych zlotow.

2.Smutek - ze nic co piekne nie trwa wiecznie i party musialo sie skonczyc.

3.Nadzieje - ze jeszcze nie jedno party tej klasy czeka mnie w przyszlosci.

4.Zagubilem zwatpienie - po party odzyly we mnie potrzeby i chec aktywnej dzialalnosci zwiazanej ze scena atarowska.

5.Zagubilem skromnosc i pokore - czuje sie dumny, ze jestem atarowcem i czuje nieodparta potrzebe z radoscia oznajmiac to swiatu.

6.Utracilem przekonanie, ze sa rzeczy niemozliwe i cuda sie nie zdarzaja - 2 lata temu nawet nie mialem odwagi marzyc, ze kiedykolwiek jeszcze bedzie mialo miejsce atarowskie party w Ornecie.

;)

5

Tia, Eru, witam w klubie V_V''. Mejne bielizna też pozostała XD Ale to tez dla fanów :]

6

a ja zostawiłem tam kawałek swojej duszy. hlip

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

7

macus pozatym zostawiles chyba w ornecie przeswiadczenie, ze jestes lepperem wsrod atarowcow - bo zmienil ci sie podpis

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

8

macus pozatym zostawiles chyba w ornecie przeswiadczenie, ze jestes lepperem wsrod atarowcow - bo zmienil ci sie podpis

Rodzinka, nie sugeruj sie, ja tylko zmienilem sygnaturke ;) Bede dalej blokowal drogi na wszystkie party nie-atarowskie ;)

9

'Barykaduj, barykadu! ale tandeta...' :)

10

1 nożyk z plastikowym niebieskim trzonkiem
2 kubek zółty AIG

11

zostawilem tam po pijaku gdzies,swoj wyjebany w kosmos identyfikator Lamers by Extend......k**** mac!

gep/lamers^dial

12

McMaster, kubek został na ladzie w naszym slipink rumie. Tam go widziałam. Zanim pojechalśmy V_V'''.

13

zapomnialaś Mess napisać o jednym ...  zostawiłaś tam dziewictwo ...   (ofcoz mam na mysli twoje 1 party w Ornecie)

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

14

Tak jak my 8 lat temu... Co nie X-Ray? ;)

15

nie tylko wy ;)

16

Ja tez 8 lat temu. I nawet pupa nie bolala ;)

17

no tak ja tez cos zostawilem, tylko nie moge przypomniec sobie co... jak ktos znajdzie to niech mi podesle... dzieki...

Zajec masz moj kabelek do Cyfrowki -podeslij go majlm...

3majcie sie cieplo

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

18

No to sie wyłamie od temata XD.

Wasko, jak wrócisz, to podeślij mi moje komiksy, bo zosały na biurku u ciebie XD.

A btw. dziewictw stracić w Ornecie, to rzecz wyjatkowa XD. Of kors jako pierszy zlot : D.

19

O. S. zostawil kilka sztuk pustych butelek po Sobieskim :P :)

. . . . ..... . . . . . . . .. . .... .. ... . . . . . . . . .. . . . . . ..

20

Zostawilem dwie zapalnicznki.... :-)

thePink

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

21

McMaster!!!
Kubek jest u mnie, zostal na lawce gdzie lezal komp Pinokia. Jest w dobrych rekach:) Do zwrotu na Eascie lub Lascie, no chyba ze jestes tak do niego przywiazany ze z niczego innego pic nie mozesz:) to wtedy jakies sevisco czy coos innego:)

22

McMaster lezy w szpitalu na skutek odwodnienia, bo nie pije z innych kubkow niz tamten ;)

23

A to zupełnie tak jak ja. Kubek McMastera zabralim do Krakowa, zwiedzi troszkę Poslki ^_-.

24

A gdzie lezy Poslka?? :) ;)

25

McMaster!!!
Kubek jest u mnie, zostal na lawce gdzie lezal komp Pinokia. Jest w dobrych rekach:) Do zwrotu na Eascie lub Lascie, no chyba ze jestes tak do niego przywiazany ze z niczego innego pic nie mozesz:) to wtedy jakies sevisco czy coos innego:)

Na Eascie powiadasz?  :lol:  8)