ja ręczniczek XD
Epi natomiast:
1. zasilator
2. kabelki do monitora
3. SIO
4. Dyskietke z TMCami
Dziękujmy za uwagę XD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 8bit » co kto zostawił na party place V_V' w ORNECIE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja ręczniczek XD
Epi natomiast:
1. zasilator
2. kabelki do monitora
3. SIO
4. Dyskietke z TMCami
Dziękujmy za uwagę XD
Ja:
- ręcznik
- slipki
- sznurek na którym 2 w/w itemy wisiały :)
Dla fanów :))))
1. mineralna
2. kielbaski-ktore-mialy-byc-na grilla
szczesliwemu znalazcy zycze smacznego :)
ps. a kasjo p*.* w olsztynie zostawil NG tonic - i az do elku nas suszylo :|
Z rzeczy materialnych nie pozostawilem nic (nie liczac produktow przemiany materii, wydanych pieniedzy i pozostawionego w jeziorach brudu). Pozostawilem natomiast w Ornecie:
1.Wspomnienia - tak milych wspomnien nie mam po zadnym z dotychczasowych zlotow.
2.Smutek - ze nic co piekne nie trwa wiecznie i party musialo sie skonczyc.
3.Nadzieje - ze jeszcze nie jedno party tej klasy czeka mnie w przyszlosci.
4.Zagubilem zwatpienie - po party odzyly we mnie potrzeby i chec aktywnej dzialalnosci zwiazanej ze scena atarowska.
5.Zagubilem skromnosc i pokore - czuje sie dumny, ze jestem atarowcem i czuje nieodparta potrzebe z radoscia oznajmiac to swiatu.
6.Utracilem przekonanie, ze sa rzeczy niemozliwe i cuda sie nie zdarzaja - 2 lata temu nawet nie mialem odwagi marzyc, ze kiedykolwiek jeszcze bedzie mialo miejsce atarowskie party w Ornecie.
;)
Tia, Eru, witam w klubie V_V''. Mejne bielizna też pozostała XD Ale to tez dla fanów :]
a ja zostawiłem tam kawałek swojej duszy. hlip
macus pozatym zostawiles chyba w ornecie przeswiadczenie, ze jestes lepperem wsrod atarowcow - bo zmienil ci sie podpis
macus pozatym zostawiles chyba w ornecie przeswiadczenie, ze jestes lepperem wsrod atarowcow - bo zmienil ci sie podpis
Rodzinka, nie sugeruj sie, ja tylko zmienilem sygnaturke ;) Bede dalej blokowal drogi na wszystkie party nie-atarowskie ;)
'Barykaduj, barykadu! ale tandeta...' :)
1 nożyk z plastikowym niebieskim trzonkiem
2 kubek zółty AIG
zostawilem tam po pijaku gdzies,swoj wyjebany w kosmos identyfikator Lamers by Extend......k**** mac!
McMaster, kubek został na ladzie w naszym slipink rumie. Tam go widziałam. Zanim pojechalśmy V_V'''.
zapomnialaś Mess napisać o jednym ... zostawiłaś tam dziewictwo ... (ofcoz mam na mysli twoje 1 party w Ornecie)
Tak jak my 8 lat temu... Co nie X-Ray? ;)
nie tylko wy ;)
no tak ja tez cos zostawilem, tylko nie moge przypomniec sobie co... jak ktos znajdzie to niech mi podesle... dzieki...
Zajec masz moj kabelek do Cyfrowki -podeslij go majlm...
3majcie sie cieplo
No to sie wyłamie od temata XD.
Wasko, jak wrócisz, to podeślij mi moje komiksy, bo zosały na biurku u ciebie XD.
A btw. dziewictw stracić w Ornecie, to rzecz wyjatkowa XD. Of kors jako pierszy zlot : D.
O. S. zostawil kilka sztuk pustych butelek po Sobieskim :P :)
Zostawilem dwie zapalnicznki.... :-)
thePink
McMaster!!!
Kubek jest u mnie, zostal na lawce gdzie lezal komp Pinokia. Jest w dobrych rekach:) Do zwrotu na Eascie lub Lascie, no chyba ze jestes tak do niego przywiazany ze z niczego innego pic nie mozesz:) to wtedy jakies sevisco czy coos innego:)
McMaster lezy w szpitalu na skutek odwodnienia, bo nie pije z innych kubkow niz tamten ;)
A to zupełnie tak jak ja. Kubek McMastera zabralim do Krakowa, zwiedzi troszkę Poslki ^_-.
McMaster!!!
Kubek jest u mnie, zostal na lawce gdzie lezal komp Pinokia. Jest w dobrych rekach:) Do zwrotu na Eascie lub Lascie, no chyba ze jestes tak do niego przywiazany ze z niczego innego pic nie mozesz:) to wtedy jakies sevisco czy coos innego:)
Na Eascie powiadasz? :lol: 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » co kto zostawił na party place V_V' w ORNECIE
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 32 zapytań