1 Ostatnio edytowany przez MWK (2011-09-30 12:28:21)

Witam, wybaczcie moją smiałość lecz inicjatywa aby zamieścić tutaj niniejsze ogłoszenie wyszła ode mnie, więc przyjmę z tego tytułu wszelkie baty na własny grzbiet, no ale co mi tam, są gorsze zboczenia ;-)

Otóż mój bardzo dobry znajomy, którego już teraz polecam jako absolutnie pewnego człowieka do interesów, wyzbywa się różnego rodzaju klamotów, które w miejszym lub większym stopniu mogą niektórych z Was zainteresować. Pomyślałem zatem, że może warto Was poinformować. Popełniam to w jego imieniu i w porozumieniu z nim.

Właściciel poniższego jest Słowakiem, mieszka w Poprad, ma na imie Jan, ksywa JPx72, kwestia zatem jedynie odnośnie tego typu, że trzeba to wszystko sprowadzać zagranicznie.

Oto linka do galerii ze zdjęciami wszystkich rzeczy :

>> https://picasaweb.google.com/1046002954 … _cmo9L_Lag

Natomiast tutaj można się z nim bezpośrednio kontaktować (pisać można swobodnie po Polsku, Angielsku lub Słowacku) :

>> xen.dizz[maUpa]yahoo.com

Wyżej wymieniony poprosił mnie, co by rekomendacji stało się zadość, ażebym załączył jego pozytywne opinie z forum kuzynostwa oraz eBay, co też czynię :

>> http://www.famicomworld.com/forum/index … pic=5685.0
>> http://members.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl … rid=jpx072

To naprawdę konkretny i bezproblemowy człowiek.
Dziękuje za uwagę.
Pozdrowienia!

2

Heh, parę ładnych rzeczy widzę ma... Na przykład Didactica ze stacją... Ale ja i tak pod krechą :/

Sikor umarł...

3

Kupa złomu, nic więcej.

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4

grzeniu, może dla Ciebie. Oszczędź proszę takie komentarze sobie. Jan ma sporo sprzętu Nintendo :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

5

Nie zrozumiałaś. http://kupazlomu.prv.pl/

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

6 Ostatnio edytowany przez mazi (2011-09-30 17:04:12)

Co nie oznacza, ze to faktycznie kupa zlomu :)
Jakby ktos cos bral to ja bym byl chetny na Death Star.

Edit:
zapatrzylem sie na zdjecia i grzeniu mnie ubiegl :)

7

Ja się zastanawiam nad N64, ale musiałabym się potargować :) NES też kusi.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

8

Czesc! To ja :)
Chciałem tylko dodać kalkulator wysyłki - http://cennik.posta.sk/en
i powiedzieć, że płatność jest możliwa tylko przes paypal, inny sposób tylko wtedy gdy MWK zgodzi się pomóc.
Odbiór osobisty jest możliwy:)
Wiem, że wybór nie jest ....hmm po prostu czyszczenie nie potrzebnych rzeczy...ale może ktoś wykorzysta.
Mam też inne rzeczy, jeszcze nie do sprzedaży, ale może dodam coś... moja kolekcja na http://jpx72.detailne.sk
Prosze o przesyłanie pytań e-mailem.
Dzieki i do widzenia! :D

9

JPx72, fajnie widzieć tutaj fana konsol :) Kolekcję masz super. Czy będziesz może sprzedawał jakieś cartridge do Segi MD/Genesis i SNESa?

10 Ostatnio edytowany przez Pin (2011-09-30 21:37:42)

Teoretycznie, jeśli ktoś bierze np. wszystko - istnieje możliwość, że się przejadę osobiście i zaistnieje możliwość wysyłki klamotów na terenie kraju cudów. Jakieś propozycje? ;)-

EDIT:

oczywiście zwrot kosztów, czyli 2.0 SEH OHC w benzynie w wymiarze około 320kM (dwie strony), oraz koszt wysyłki. Czy chętni nadal istnieją :D

Kontakt: pin@usdk.pl

11

@Pin mam trochę dalej ale Sam się zastanawiam nad paroma rzeczami i w sumie nawet wycieczkę mógłbym sobie zrobić :) Jedynie spalanie większe ale gazu więc luzik.

12

Pamietajcie, ze caly czas jestem chetny na Death Star wiec w razie czego partycypuje w kosztach.

13

Ja wiem. Ceny na poczcie są okropne ..
Niektóre rzeczy oznaczyłem RESERVED, (DeathStar dla mazi :D) ale nie wiem, czy ludzie nie zmienia zdanie, ponieważ wysyłka zbyt droga...

Gry nie planuje sprzedawać, ale spróbujcie mnie zapytać na konkretne tytuły lub konsole z mojej kolekcji...nic nie obiecuje.

14

Ja mam zaklepane wstępnie N64 i NESa :) Jakby kto wybierał się po całość, to będzie się można rozliczyć. JPx72, gry na te konsole interesują mnie dowolne :)

15

jestem zainteresowany DidaktikM z pudelkiem, PW wyslane.

Marcin

16

Ja bym lyknal 800XE, ale koszt wysylki jest wiekszy niz koszt Atarki... Czy ktos chce podzielic sie kosztami, pod warunkiem, ze przywiezie mi ta 800tke na Sillyventure?

Ja bym łyknął te joye do Mega Drive...

18

oplata za didaktikM (box) i stacja 5,25" wykonana wedle wskazowek Jana.

19 Ostatnio edytowany przez JPx72 (2011-10-05 07:45:45)

Tymczasem byłyby na odwóz te rzeczy (ktoś pokazał zainteresowanie):
1. NES+N64
2. Atari800xe
3. DeathStar
4. Megadrive joys

Dotąd wszystko (didaktik będzie wysłany pocztou), jeszce wybieram które mogłyby być interesujace:
Complete Commodore 64 + tape, PMD85 kompletny zestaw (chybuje tylko kabel na połacenie tape->komputer - program na foto był nagrywany przes PC karte dzvienkowa), Laser500 (cos jak Sinclair), SinclairZX - zepsuty, ale chyba ktoś vie poprawić, drukarka BT100(1-igłowa) s kablami na atari, Sega Mega drive i master system i game gear,... to chyba wszystko co moze was interesować :)

BTW:

MWK napisał/a:

...przyjmę z tego tytułu wszelkie baty na własny grzbiet, no ale co mi tam, są gorsze zboczenia ;-)

Chciałbym negować tego stwierdzenia, MWK nie ponosi odpowiedzialności mojego ewentualnego błędu!!! ;)

20

Niestety wygląda na to, że osoby zainteresowane niezgodziły się na wspólnej wysyłke... :(
Wszystkie niesprzedane rzeci zostaną poddane do innego forum, łącznie z NES, N64, Atari800xe, DeathStar i Megadrive joypady.

Jeśli mam jeszcze poczekać, dajće mi znać jak najszybciej.
Dzięki!
JPx72

21

No i wlasnie. Ja zadalem pytanie. Jest ktos chetny zeby zorganizowac wspolny transport?

22

Dolaczam sie do pytania? Jest ktos chetny? Pewno jakis paypal do tego potrzebny??

23 Ostatnio edytowany przez JPx72 (2011-10-11 12:27:37)

innuendo - takze chetna na wspolny transport?
(NES+N64)+(Atari)+(DeathStar)=chyba 5kg = 25€ (26€ - 1.st class)
I tak, paypal, oraz mam znajomych w polsce kterzy moga wypomóc s transferem - bank > paypal

24

Ja moge zaplacic Paypalem. Kwestia tego zeby mi ktos przywiozl ta 800tke na SV. Mazi?

25

lewiS  -  jak najbardziej moge przywiezc. Podaj dane do przelewu (najlepiej konto w PL).