1 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2011-09-08 18:08:07)

Stan idealny, gwarancji już nie ma. Sporadycznie używany, gdyż częściej używam drugiego, większego (32128). Chcę sprzedać bo po co mi dwa :)
Więcej info na www.zeroplus.com.tw
Dokładam 50 płatnych, dekodowanych protokołów (magistral) dowolnie wybranych spośród około 100.
W zestawie: klipsy pomiarowe, kabelki, płyta CD, ulotki w ilości jak w momencie zakupu.
EXTRA Dodatkowo kolorowa instrukcja (ponad 200 stron) po angielsku (tego nie było w zestawie) do aktualnej wersji oprogramowania tj. 3.11. Wydruk dwustronny na laserze kolor, zbindowany.
Pełne oprogramowanie do pobrania ze strony producenta.

Cena nowego i tylko 30 protokołów w zestawie: 1599 brutto ! (www.atlantec.pl)
Cena 10 dodatkowych protokołów: ponad 300 zł brutto (www.atlantec.pl)

Odsprzedam taniej, ale oczekuję rozsądnych propozycji.

http://img4.imageshack.us/img4/7344/izator.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

grzeniu napisał/a:

Stan idealny, gwarancji już nie ma. Sporadycznie używany, gdyż częściej używam drugiego, większego (32128). Chcę sprzedać bo po co mi dwa :)
Więcej info na www.zeroplus.com.tw
Dokładam 50 płatnych, dekodowanych protokołów (magistral) dowolnie wybranych spośród około 100.
W zestawie: klipsy pomiarowe, kabelki, płyta CD, ulotki w ilości jak w momencie zakupu.
EXTRA Dodatkowo kolorowa instrukcja (ok. 100 stron) po angielsku (tego nie było w zestawie) do aktualnej wersji oprogramowania tj. 3.11. Wydruk na laserze kolor, zbindowana.
Pełne oprogramowanie do pobrania ze strony producenta.

Cena nowego i tylko 30 protokołów w zestawie: 1599 brutto ! (www.atlantec.pl)
Cena 10 dodatkowych protokołów: ponad 300 zł brutto.

Oczekuję rozsądnych propozycji. Zdjęcia dodam po południu.

Przydałby mi się, ale cena nieco zaporowa, 16032 wystarczyłby mi w zupełności....

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...