ja wiem, ze wczoraj dopiero sie skonczylo oficjalnie ostatnie party w ornecie, ale niech sie organizer ( i uczesticy) wypowie - czyz nie warto by tego powtorzyc za rok?
ps JA CHCEM!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Orneta 2k4
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja wiem, ze wczoraj dopiero sie skonczylo oficjalnie ostatnie party w ornecie, ale niech sie organizer ( i uczesticy) wypowie - czyz nie warto by tego powtorzyc za rok?
ps JA CHCEM!!!!!
Z oficjalnych slow Eijka wynikalo, ze za rok nie bedzie, ale nie wynika to z braku checi tylko z braku mozliwosci, za to za 2 latka to termin, ktory mu odpowiada. Mysle, ze za rok bedziemy musieli usmiechnac sie to Vaska :)
Popracujemy nad Eijkiem to sie zgodzi ;)
W razie czego mam rodzine w Pruszkowie, a tam jak wiadomo mieszkaja jedni z najwiekszych specow od "namawiania do zmiany decyzji" ;)
jestem za tym aby się odbyło za rok w tym samym miejscu o tej samej porze z tymi samymi ludzmi itd... - jako przedstawiciel - Trójmasta - Gdańskiej Oruni........
Jak bedzie za rok, to dla niektorych moze byc za czesto ;(
A jak za dwa, akurat ludzie zatesknia ;)
Jak bedzie za rok, to dla niektorych moze byc za czesto ;(
A jak za dwa, akurat ludzie zatesknia ;)
Dla mnie za rok czy za dwa nie gra roli - jeżeli będę miał tylko kaskę i wolny czas to na pewno sie pojawię bez względu na organizatora .... i miejsce ..
Tez jestem z zeby sie odbylo. Bede Bede za to pil caly rok,bo jak wiadomo "Odsiecz Sobieskiego za kolnierz nie wylewa!!!"
rok to duzo czasu, wiec na pewno wam przejdzie ;)
Odsiecz........chlory Wy jedne.......demoralizujecie tą biedną ornecką młodzież,która musi oglądać nawalonych atarowców........hehehehe
nieważne kiedy, ważne, zeby było. bwiłam sie zajefajnie, ale za dwa lata to w sam raz. potęsknimy, powtórzymy...
mahna mahna XD!!
Odsiecz........chlory Wy jedne.......demoralizujecie tą biedną ornecką młodzież,która musi oglądać nawalonych atarowców........hehehehe
A co niech sie uczy!!!
Ja się już nauczyłam :]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Orneta 2k4
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 60 zapytań