101

drac030 napisał/a:

Zaraz zaraz, jakie 30%? Przecież SRAM pozwala jedynie (w teorii) na rezygnację z cykli odświeżania (których jest chyba - poprawcie mnie, jeśli się mylę - 9 na linię skaningową?), a nie na "zniknięcie" wszystkich cykli DMA... Czegoś nie zrozumiałem?

No tak przesadziłem z tymi 30% :) chodziło mi tylko co cykle REF.... teraz trzeba by to przeliczyć na procenty :)

102 Ostatnio edytowany przez drac030 (2011-09-03 14:02:49)

9/114 * 100 = ~7,89 % - dobrze liczę? ;) Przy czym nie w każdej linii jest tych cykli 9, ale dla uproszczenia przyjmijmy...

KMK
? HEX$(6670358)

103 Ostatnio edytowany przez zaxon (2011-09-03 15:52:49)

Hmm takie SLOMO do Atarki to sam bym sobie zmajstrowal, do spectrusia mialem z potencjometrem nawet .

Ale koniec offtopa,

Lotharek, kiedy bedziesz mial ten ram do kupienia i za ile?

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

104

Się nie mogę doczekać odpowiedzi na pyt. zaxona.

Wifil kosted das plytka?
Katoryj czasa ku sklepa?

105

Wy widieli jak wasze kleine prosiątko pa majom polu gelaufen?

106

wkotce..beta testy. pcb rozeslane do userow ntsc. pal..

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

107

echh, i RGB

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

Lotharek a do userow secam french ???

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

109

dobra dobra my tu gadu gadu a moze jakiś preorder by rozpocząć czas ? bo moje atari juz tęski za kolejną modyfikacją :-)