Chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat.
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Odbiornik 3D TV. Technologia aktywna vs pasywna.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat.
Aktywny miga aż głowa boli. Pasywny ok, ale z tego co widzialem telewizorom jeszcze brakuje do kina. Moze rozdzialka za mala?
Niezaleznie od tego contentu ciągle mało.
A naprawde potrzeba Wam tego "3D" jeszcze w telewizorach? Ja tam daje sobie z tym spokoj, na przeplacanie za zbedne bajery mnie nie stac... :|
Dopóki filmy 3d bedą ciemne, przyciemnione i bure, dopóty będę tę technologię omijał wyjątkowo szerokim łukiem.
Ciemne i bure są filmy z dolby 3D (z większości kin), za to w IMaxie jest o wiele lepiej, a IMax ma 3D polaryzacyjne, tak, jak te nowe pasywne telewizory. Jak poprawią rozdzielczość, może zaczęłoby to mieć sens.
A ja 3D w kinach wogóle sobie darowałem - byłem na kilku filmach i nie widziałem żadnego 3D a tylko miałem wkurzające okulary na nosie a na dodatek obraz był gorszy niż zwykłe filmy 2D. Jak mam wybór - idę na wersję 2D. Jak jest tylko 3D - nie idę na taki film. O telewizji 3D nie chcę słyszeć póki nie muszę ;-)
What Electron said.
nie no, angelina jolie nago, w 3d w beowolfie, w imax (polaryzacyjne), mimo ze nieco migalo - znacznie lepsze niz tandety w stylu nowej pocacontas (avatar) czy trona (bardzo sie zawiodlem, a dlugo na niego czekalem).
generalnie filmy "3d" 3ci wymiar maja poki co bardzo slabo dorysowywany i sa przefpyte plaskie. jak sie jeszcze zauwaza w trakcie filmu 3d w stylu wolfenstein 3d - tj. plaskie obrazy przesuwane w przestrzeni 3d - robi sie smutno...
Jezeli już miałbym się skusić na taki set to tylko ze względu na gry (muszę przyznać, że Tron the game, choć tak samo słaby jak film to w wersji 3D wizualnie kozaczył). Nie zmienia to faktu, że dłużej niż godziny takiego grania pewnie bym nie wytrzymał więc płacić dodatkowo jakieś 3 koła więcej za ten bajer w moim przypadku odpada.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Odbiornik 3D TV. Technologia aktywna vs pasywna.
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 72 zapytań