1

Czy ktoś sie wybiera z okolic Tarnowa do Ornety ?
Np. Kraków czy Rzeszów , może ktoś jedzie samochodem ?

2

Swiety - sprawdz topik Random Libation Train. Ten slawny pociag bedzie jechal z Krakowa - prawdopodobnie bedzie nim jechal Epi / Allegresse.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

...i pewnie Messiah, lub nawet ja i NTP ... bo coś nam się auto pie...rdoli, a mamy wcześniej wyprawe do Lichenia - cóż odwiedzamy dziadzia Waska.
....

Kontakt: pin@usdk.pl

4

Jak byście jechali autem , i nie miel kompletu to może ja bym się pisał na to , dajcie znać , z tym że dopiero we wtorek rozstrzygnie się czy pojadę , oczywiście dorzucam się do paliwa - mam tylko nadzieję że nie wybieracie się maluchem bo to by była tragedia !

5

Pozostal Ci tylko libation train - podroz samochodem juz nieaktualna - zreszta TO BYLBY maluch :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6

... to był maluch ... a tera kupa złomu. :D  :D  :D , a czymś takim nie dojade nawet do Epiego, bo coś mi się z koła dymi ... jak zrobie więcej niż 5km.. hehehe;- tak naprawdę to dwa dni temu w czasie jazdy odpadło mi koło- to wyjątkowa sytuacja, cóż czasem się zdaża, więc złożyłem to tak jak się dało, a brakowało połowę części. No ale co? Dymi się, ale do przodu. Dziad się jara.

Kontakt: pin@usdk.pl

7

Sprawa wyglada tak :

Jak pojade to dopiero w piatek ok 18.00 , chyba ze jakos w pracy uda mi sie wszystko zalatwic , mam pomysl zeby jechac autem - pozycze od kumpeli , jak dobrze pojdzie stara mazde 626 - nie wyglada zbyt dobrze ale pali 6-8 litrow ropy na 100 km - wiec bylyby 4 wolne miejsca

Do jutra musze wiedziec co robic wiec gdyby koledzy co mieli jechac maluchem sie reflektowali to sprawa bylaby do dogadania

Wyjazd bylby ok. 18 - wiec w krakowie pewnie bylbym miedzy 19-20

Napiszcie co o tym myslicie