1

Hej,
jak w temacie, nie mam pojęcia do jakiego sklepu się udać i nawet nie znam wymiaru i typu tego paska, więc w was moja nadzieja, może ktoś ma na zbyciu pasujący pasek, lub zna jakieś namiary gdzie można go kupić:)
pozdrawiam

2

a skąd jesteś? w Warszawie na wolumenie można kupić, ja tez miałem problem  taki jak ty tylko w XC12 ( podejrzewam ze CA XCA i XC mają te same rozmiary pasków-mam wszystkie te trzy rodzaje magnetofonów i nie widzę różnicy w rozmiarach pasków) musisz zdemontować pasek(wymień i pasek od licznika) i jedz tam gdzie dokupisz- sklep elektroniczny choć już mało który to ma jeszcze paski jakaś giełda elektroniczna lub stary osiedlowy sklep.

i co z tego że magnetofon to przeżytek dla wielu  z Was-Nas  ,podobno konie to też przeżytki a ludzie się nimi zachwycają."koń więcej kosztuje niż waży" a magnetofon ?......ma większą duszę niż SD....

3

Jestem ze śląska, i raczej wątpię, że dostanę tutaj pasujący pasek napędowy... ech... chyba zainwestuje w nowy magnetofon, mówi się trudno... Moja nadzieja, że ktoś tu na forum ma takie paski na sprzedaż.