Oksywie wzywa!
Proponuję imprezkę u mnie. Możliwe terminy: lipiec weekendy 9-10 oraz 16-17.
Chętni wpisywać miasta i preferowane daty :)
Jedyna wada: na miejscu, z maszyn Atari mam w tej chwili jedynie Jaga.
No i adres: Gen. Marii Wittekówny 10A/10
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oksywie wzywa!
Proponuję imprezkę u mnie. Możliwe terminy: lipiec weekendy 9-10 oraz 16-17.
Chętni wpisywać miasta i preferowane daty :)
Jedyna wada: na miejscu, z maszyn Atari mam w tej chwili jedynie Jaga.
No i adres: Gen. Marii Wittekówny 10A/10
Zdecydowanie jestem za 9-10, bo później są Głuchołazy :P
edit, też mogę zabrać trochę sprzętu, ale przywiózł bym go trochę wcześniej ...
Można było by zrobić sesję z demami na Falconie 060 a później jak pisał Piter pobawić się w instalowanie mint-a :P
Oraz spróbować odpalić internet na Falconie, sieciówka Zaxon-a leży i czeka na to ..
dokladnie, 9-10 jest ok, chyba za mi zona kaze jechac na wakacje :) bo ma wolne wiec ja na 70 % moge w tym terminie
ja moge wziac troche sprzetu - Falcona - pobawimy sie MiNTem zatem :)
eee a małe atari to k... gdzie ?
To w lipcu beda dwa sztaby ? Gdynia i Gdańsk ?
Co Stryker, na dwa kobieta Cię nie puści? ;)
Stryj,
W takim razie biorę swoje 130xe i zaorasz mi kmk 2.0 :P
eee to widzę mieszkasz teraz rzut beretem od mojego dobrego kumpla (Algierska, szeregowce dalej przy Bosmańskiej). Czyli wychodzi na to, że mogę przy okazji załatwić kilka spraw, które z powodu braku czasu czekały na lepsze czasy...
btw. na Bosmańskiej jest niezła mordownia ;) :P
Ok, czyli weekend ustalony, 9-10. Teraz jeszcze pytanie, piątek czy sobota?
Btw. Jeśli kogoś interesuje nocleg to mam miejsca dla 4 'gości'.
Ale geparda i tak nie będzie ;P On tylko organizuje, a potem się nie zjawia ;D
Sikor proszony o "nie-Sikorowanie" :P ;)
ja osobiście wolę sobotę wieczór ale weekend po 9-10 lipca, ponieważ w sobotni poranek mam duże zamówienie na kwiaciory i musze być zwinny, gibki i gotowy...
Btw. kto będzie brał sprzęt, niech proszę zapamięta o wzięciu takich drobiazgów jak monitory/kable/przedłużacze/złodziejki.
Gepciu, ale załatwiłeś to sobie sam, dożywotnio ;P To znaczy - doputy, dopóki nie pojawisz się na Warszawskim sztabie z piwem dla partyzantów. Masz tego farta, że ostatnio jestem małolitrażowy - trzy piwa* mi starczają
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* jedno piwo ma 1L pojemności, może mieć więcej. Mniej to naparstek i się nie liczy...
To jeszcze zapodam linka do mapy, coby było łatwo trafić: http://maps.google.pl/?ll=54.549626,18. … 3&z=18
OK. Mnie pasuje każdy termin.
Poczytałem, sprawdziłem adres i... mam dosłownie rzut beretem przy tej dacie i z checia tego jaga bym zobaczył
No to zapraszam. No i zapomniałem napisać że Lynxa jeszcze mam.
ja się niestety nie mogę jeszcze zdeklarować bo pracuję w weekend 9-10 Lipiec, bardziej pasowałby mi ten tydzień później...
jakby co bawcie się dobrze Panowie ;(
dziekuje za zaproszenie bede na tym sztabie, przyjade z Krakowa mam zalatwiony juz nocke
@kroll: pełen szacun! :) wyczuwam tutaj macki As'a ;) mam nadzieję, że uda nam się zobaczyć ale szanse na dzisiaj marne.
@stryker: 2 sztaby? :) nie ma sensu :) cieszę się że ktoś przejmuje inicjatywę i mam okazję wystąpić w roli gościa - no work, no stress, just alco & seee... erm. no mam nadzieję, że bez tego ostatniego =)
@AdamK: thumbs up! widzę Cię w roli nowego orga zimowych parties :D (ale jeszcze nie w tym roku, hehe).
Ok, to ostatecznie, skoro nie było głosów przeciw (sorry Grey ;)) ogłaszam, że przez aklamację, sztab odbędzie się w sobotę 9.07.2011 :)
@adamK: no cóż, nie liczyłem nawet na inną decyzję :P jakby mnie zabrakło to proszę wypić moje zdrowie.
@as: obgadamy temat współpracy związanej z SV2k11 przy innej okazji. ale koniecznie jeszcze w lipcu...
Widzimy się na sztabie :P
-Przecież chyba nie pracujesz w sobotę do 20tej??
p.s.
Na sztabie przewidujemy turniej w quaka na Falconie 060...
A jak się znudzi quake to DukenNuken 3d atomonic na Falconie 060 :P
E, a skąd weźmiecie quake'a z siecią?
Jury może przyjedziesz do nas na sztaba???
JAK zawsze będzie parę Falconów turbo, małe Atarki + Jaguary...
A jak się uda namówić Krolla aby zabrał mojego HAdes-a ze sobą to jeszcze do sprzętu sztabowe będzie można dołaczyć Hadesa :P
Niestety na 99% nie dam rady, już od czwartku wielce nad tym ubolewam :(
JAK zawsze będzie parę ... małe Atarki + ...
Tym to mnie nie skusisz :D :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 64 zapytań