1

Mam nadzieję, że wszystkich zainteresował nagłówek :)

Otóż mam prośbę - moje dziecko wraz z kumplami startuje w konkursie artystycznym i udało mu się spośród kilkuset prac zakwalifikować do, powiedzmy, półfinału, gdzie dostało się tylko 30 entries.

Jeśli uważacie, że podoba Wam się praca numer 26 to proszę o oddanie na nią głosu. Głosować można tylko raz.

http://www.polanglo.gnv.com.pl/glosowanieprace2011.html

Dzięki w imieniu przygotowujących pracę.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

Oddany :P

3

Poszedł. Jak zwykle udostępniłam znajomym.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

4

Dałem głos. Tylko dlaczego to nie Atari?

Jeśli ktoś myśli, że na emeryturze będzie miał dużo czasu na hobby, to bardzo się myli.

5

Zaglosowane

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

6

masz mój głos, ale powiem krótko przy okazji: PATAPON 3 wyszedł :) już widzę jak się gęba cieszy....

gep/lamers^dial

7

Oddałem swój głos. Życzę powodzenia :)

Atari 1040 STFM (TOS 1.02, 1 MB RAM), Atari 520 STE (TOS 2.06, 4 MB RAM), Atari 800XE, magnetofon Atari XC12+Turbo2000, SIO2PC, Satandisk, monitor Atari SM 124 i SM 144 i wiele innych fajnych sprzętów :)

8

Klikłech.

800 XE + CA 2001; Portfolio; 1040 STfm; Lynx II
Psion Organiser II XP, LZ64; Series 3a, 3c, 5mx; Siena; Workabout; HP 95LX, 200LX, 620LX; Amiga 1200; Amstrad NC100, NC200; Game Boy Color
http://palmtop.cosi.com.pl -- nie tylko o Atari Portfolio

9

+1

Dołączam się do pytania marekk-a - dlaczego nie Atari? :D

Krzysztof [Atari 1040 STE + 65 XE]

10

ja tez - a praca jak na 8 lat miodzio

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

11

klikłosiem

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

12

... a mosz ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

13

Proszę i ode mnie tyż :-) Btw. fajna praca :)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

14

Zrobione.

Często bywam leniwy, ale za to intensywnie sypiam

15

Dodałem.

16

done

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

klik

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

18

Poszło

Dzieci (dzisiaj prawie 20 letnie) wychowałem na Atari 65XE i LDW2000, teraz po latach wracamy, typowa nostalgia.

19

Tyż klikłech

I Ty zostaniesz big endianem...

20

I ja toże. :)

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

21

To ja tez ...

"wszystko się kiedyś kończy......."

22

Głos oddany.

23

Done ;)

24

click'nelem  :)

25

Jest głos i na fejsie share :).

Trzymam kciuki!

Meś.

There's special place for me in hell. It's called the throne.