1 Ostatnio edytowany przez Sikor (2011-03-12 18:58:05)

Ponieważ wystawił mnie nieoczekiwanie jeden bank, potrzebuję pilnie pożyczyć około 1500-2000 złotych polskich. Niestety, sprawa pilna - potrzebuję wykombinować kaskę na 15 marca - i to jest największy szkopuł :/ Nie opczekuję, że uda mi się pożyczyć od jednej osoby - to jednak jest nieco kasy.
Co oferuję w zamian? Niewiele, 2% zysk wypłacony przelewem na konto max 6 kwietnia. Na więcej mnie nie stać, a to jest tyle, co mnie by kosztowało niezałatwienie sprawy w terminie (plus ten plus, że mi nie zszargają historii, of coz). Jak ktoś byłby w stanie/byłby chętny do pomocy - proszę o wiadomość na priv (uwaga! Jutro może się zdażyć, że odpowiem późnym wieczorem - mogę być nieobecny...).

Sikor umarł...

2

moge  Ci pozyczyc bna %0 zarobku, ale warunek abym nie musial sie pozniej "prosic", daj nr konta

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

3

Chętnie przyjmę pomoc. PW poszło.

Sikor umarł...

4

Do czego dochodzi w tym kraju ! Ludzie muszą pożyczać pieniądze jeden od drugiego. W dodatku publicznie !

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

5

poszlo, bedziesz pewnie mial po 12:00.
pozdro

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

6

O.K. Dzięki. Jak dojdzie - dam znać.
@grzeniu: niestety, jak bank nie zawiadamia o zmianie sposobu kwalifikacji debetu i bez ostrzeżenia odcina, to czasem trzeba różne dziwne rzeczy zrobić, aby się nie wpadłna listę dłużników. Takie czasy.

Sikor umarł...

7

taka prawda, wszyscy jedziemy na minusie...

8

Bez przesady :P
Aż tak źle w tym naszym kraju to nie jest!

9 Ostatnio edytowany przez Sikor (2011-03-13 19:39:31)

Głupia sprawa z tym bankiem - mogli dać znać odpowiednio wcześniej. Ale jak widać na nasze realia - po co? :/ Wszak można przyrąbać szybko i znienacka, bo można klienta do BIKu wpisać, nie?

Sikor umarł...

10

AS - nie mów mi o tym, czy jest aż tak źle, czy jest może lepiej, bo gwarantuje Ci, iż około 0.5k pln miesiecznie na 4 osoby stanowi pewien problem. Na debecie żyje od 3 miesięcy.

Kontakt: pin@usdk.pl

11 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-03-15 21:35:46)

Pin,
Sprawdź priv.
Firma w której pracuje szuka ludzika do oddziału w crackowie...
NIestety nie szukają dyrektora i niestety nie dają bmw 750 jako auta służbowego :P ale ...

Sprawdź priv!!!!

12

@Mały, doszło, dzięx. Na początku kwietnia wykonam przelew w stronę przeciwną, czyli do Ciebie.

Sikor umarł...

13

spoko

14

@Mały: wykonałem przelew zwrotny, jak dojdzie - daj znać. Ponieważ dałeś na 0% - masz u mnie koszulkę, Twój rozmiar to powinno być XL. Do odbioru w okolicach sztabu kwietniowego (będziesz? 9.04) lub jakos po się zmówimy - bo dodatkowe na ten termin dopiero będę miał.

Sikor umarł...

o nawet przed pierwszym , solidna firma ten sikor ;)

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

16

Musze przyznac, ze Sikor moze i marudzi, ma zle dni itp itd, ale dotrzymuje slowa:) Oddal przed czasem... duzy+

Co do koszulki, to super fajnie:), dzieki... jesli moge "pomarudzic" to czarna jesli nie to obojetnie ale z wyjatkiem rozowej:)

co do sztabow to mnie nie bedzie, bede na Glucholazach albo na Grzybie, ale to sie zgadamy

pozdr

17

fajnie, że można sobie o tym poczytać ;)

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

a jezeli potrzeba wieksza 4000-5000 zl , czy ktos moze odnowic gest " Malego-swd " ???

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

19

Maly_swd napisał/a:

Co do koszulki, to super fajnie:), dzieki... jesli moge "pomarudzic" to czarna jesli nie to obojetnie ale z wyjatkiem rozowej:)

Qrde, będę miał same różowe :P A na poważnie - masz czarną, wstępnie dam na Grzybsoniadzie w takim razie. Dzięki raz jeszcze.

Sikor umarł...