a może w wersji oficjalnej Rotę M.Konopnickiej powinni jako podkład dać? nie?
Takem sobie myślał, że trafiłeś na coś w stylu "Żydzi do gazu", a Ty robisz aferę z hasełka, które może elegancją nie grzeszy, ale też na które, mówiąc szczerze, Donald uczciwie sobie zasłużył.
Niestety nie byłem w pobliżu żadnej z tych manifestacji więc wypowiadać się nie mogę co tam tak naprawdę wykrzykiwani jeszcze. Jeżeli nawet coś takiego by padło na tej manifestacji to wiesz, wątpię czy nawet niezalezna.pl miałaby na tyle odwagi aby to puścić w eter. Przecież nie będą "srali" do własnego gniazda. Skoro uważasz że robię aferę no cóż ;) Ja tylko staram się przedstawić mój punkt widzenia. Aferę to bym robił jakbym wypisywał moje wywody w jakieś gazecie ;-)
No nie mówcie mi że patetyczna muzyka nie zmienia odbioru tego filmu... tutaj widzimy grzecznych uczestników marszu którzy dumnie i w spokoju kroczą przez miasto a w rzeczywistości okazuje się że maszerują kibole krzyczący "donald matole" lub "polska biało-czerwoni", które to teksty słychać przy każdym meczu na którym obecni są kibole.
Myk z muzyką wpisuje się w metody PRL-owskiej propagandy. Ale tego prawa strona już nie widzi. Widzi tylko podłych lewaków, i zmanipulowane media które pokazały nieprawdziwy obraz tego co się działo faktycznie.
I żeby nie było że bronię lewackie bojówki, organizacje i ich popisy tego dnia. Ale ludzie nie zarzucajcie drugiej stronie tego co sami wyczyniacie. Ja wiem że każdy "swoich" broni. Ale czy to prowadzi do czegokolwiek? Do jakiegokolwiek rozwiązania problemu. Od dawien dawna każda akcja wywołuje reakcję. Natura nie znosi próżni. Równowaga musi być zachowana. Na każdego fanatycznego lewaka znajdzie się jakiś prawicowy pajac.