>Widzę ze koledzy z forum starają się być świętsi od Papieża.
Jasne, ho ho ...
>Prawdę powiedziawszy nie widzę nic zdrożnego w tym co robię - >wręcz przeciwnie. Jest to dobry sposób na przypomnienie ludziom >(mówię o >zwykłych ludziach a nie fanantykach z forum) o tym, że >kiedyś dobrze >bawili sie tymi grami. Sam mam dlugoletnie >doswiadczenia z Atari >(pierwsze miałem będąc juz w 5 klasie
A to niby czego ma byc argument ???? hehe
>podstawówki) i wiem jak bardzo >rozczulić może kilka minut >spędzonych np. z blue maxem. Jest >ogromna rzesza ludzi, ktorzy nie >maja czasu, ochoty, chęci i wiedzy
Zgadza sie. Wszystko super. Do czasu kiedy powiedziales to:
>aby sciągać i instalowac dziesiątki emulatorów (które z resztą prawie >wszystkie są do d.....) i do nich skierowana jest aukcja, nie do Was.
Jakie dziesiatki ???
My sie znamy a TY korzystasz z niewiedzy innych.
Tutaj to obrazasz Foxa, Eru, Petra Stechlika i innych developerow atari800. Wiesz, jestes pijawka. Pokaz jedna linijke kodu ktora tam napisales, jeden bajt jakiegokolwiek kodu na atari i wtedy moze bedziesz mial prawo tak gadac. Co TY zrobiles na atari ? Jestes LAMEREM. Nedzna pijawka ciagnaca kase z ciezkiej pracy innych ... dlaczego nie napiszesz na stronie ze 10% np z kazdej transakcji bedzie przekazane na rozwoj emulatora. ??? DLACZEGO skoro sa" do dupy" nie wesprzesz ich rozwoju (przeciez dajesz go ludziom za kase) Jestes PIJAWKA, LAMERSKA PIJAWKA.
>Mysle ze nikogo z fanów atari nie obrazilem swoją aukcją - wręcz
OBRAZILES. Poza tym klamiesz jawnie mowiac o jakichs Twoich przerobkach ROMU ? Pokaz mi je - publicznie odszczekam to co powiedziales KLAMCO!!!!
>przeciwnie (dostaję listy od rozentuzjowanych ludzi którzy juz nie mogą >się doczekać partyjki w montezumę). Odpłatność za emulator i 150 gier >jest w zasadzie symboliczna - z internetem łączę się przez modem, >więc w zasadzie pokrywa ona faktyczne koszty przepchnięcia 7Mb >pliku (plików) przez maila. Raczej nie mogę znaleźć usprawiedliwienia >dla kolegów opluwajacych mnie na tym forum.
A to juz Twoj problem.
Postaram sie za wszelka cene kierowac ludzi do Vasca. On sprzedaje CDeki z softem na atari i ma do tego o wiele wieksze moralne prawo niz TY bo cos dla tego atari zrobil. NIE JEST NEDZNA PIJAWKA (chyba sie powtarzam)
>Polemiki z Panem Tebe nie będę podejmował. Staram się nie zniżać >poniżej pewnego poziomu.
Pokaz swoj poziom.... i ustosunkuj sie do zarzutow.