Czytaj do końca:
I zero osób niszczących sprzęt.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Kraków - retro party :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czytaj do końca:
I zero osób niszczących sprzęt.
Jak mamy to rozumieć?
(...) jutro idę porozmawiać w temacie wynajmu poaustryjackiego bunkra (...)
Klimatycznie, upewnij się Pinek czy znajdują się tam metalowe umywalki - te porcelanowe lubią spadać ;-)
17-19 czerwiec
24-26 czerwiec
Osobiście optuję za pierwszym terminem (17-19.O6) i postaram się być.
Epi: słyszałem o sprawie, ale myślę, że to był wypadek. Kisiel to znany miłośnik hardware'u.
Pewnie tylko po wypiciu miłość tę okazał nazbyt jurnie.
Sprawy takie załatwia się jasno - rano płaci się za zniszczenia i tyle. Nie widzę możliwości, by cokolwiek zniszczył celowo.
W akapicie dot. niszczenia sprzętu miałem na myśli osoby "z zewnątrz" - widzów i ludzi kręcących się, oglądaczy, dotykaczy, ocieraczy itp.
Sprawy takie załatwia się jasno - rano płaci się za zniszczenia i tyle.
Na party Falcon'owym może być to trudne do załatwienia rano, a szczególnie jak uległ zniszczeniu taki F030 z CT6x i CTPCI :)
Prawda.
Albo delikwent będzie miał większego kaca na drugi dzień, niż to pierwotnie przewidywał. :)
... byłem w bunkrze, ogólnie hardcore :) - 2 metry pod ziemią, kilkanaście sleepengroomów dla hardcore'owców, oraz jedna sala, powiedzmy odpowiadająca wymaganiom, lecz pozbawiona jakichkolwiek blatów, stołów, czy czegokolwiek umożliwiającego ustawienie sprzętu. Muszę znaleźć coś innego, bo umeblowania z marketu nie załatwię ;)-
a może ta salka co była na zeszłorocznym sztabie????
Pinokio: Tylko nie ta z białym niedźwiedziem, pliz.
Rozważam jeszcze inną możliwość, lecz chyba zbyt wysoko poprzeczkę sobie stawiam :) ... myślę, że finansową :) - sprawdzę, zobaczę i jak będzie o czym mówić - to napiszę.
Dodam tylko tyle, że owy budynek był tematem jednego z odcinków programu SONDA.
Szkieletor ? Na ostatnim piętrze ?
Chodźmy wszyscy na Biskupi, kto nie idzie - ten jest głupi.
Proponuję party na Wawelu!
A smoka to jeszcze tam macie?
... byłem w bunkrze, ogólnie hardcore :) - 2 metry pod ziemią, kilkanaście sleepengroomów dla hardcore'owców, oraz jedna sala, powiedzmy odpowiadająca wymaganiom, lecz pozbawiona jakichkolwiek blatów, stołów, czy czegokolwiek umożliwiającego ustawienie sprzętu. Muszę znaleźć coś innego, bo umeblowania z marketu nie załatwię ;)-
Kwak, szkoda że nie ma tam umeblowania, bo party atarowe w takim klimacie było by miodzo :D
Pinku
to uda się załatwić gdzieś miejscówę????
Czemu nie może być ta salka bo była na poprzednim sztabie?
owszem, lecz mebli nie wystrugam niestety :)
Z piachu szpady nie ukręcę, drogi panie.
oddaje glos za pierwszym terminem.
moze skoro bunkry to zlozyc stoly z jakichs pustakow + dech, albo innych odpadow budowalnych ;)
bunkry rulez! szczegolnie jakby sie zrobilo upalnie na zewnatrz
Spokojnie będzie i na pewno 8bit :P
... może będzie bardziej wystrzałowa miejscówa. Ok, na razie nic nie gadam - załatwi się sprawę, to będzie temat do rozmowy ;)-
... może będzie bardziej wystrzałowa miejscówa.
Na polu minowym.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Kraków - retro party :)
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 71 zapytań