Co do powrotu do dosa: Tak, tak, i jeszcze raz tak!!! TAK TO POWINNO WYGLĄDAĆ TO OD ZAWSZE ....... lecz niestety tak nie było.
Po drugie; Wasko;- wg. tego, co słyszałem od NTP jesteśmy odpowiedzialni za zorganizowanie kompotów; więc jeśli tak jest, to kompo odpalimy z mojego sprzętu - nie martw się - nie jest to ten co na Ornecie. XEG składane przez Pasia, przetestowane i na 100% działające bez zastrzeżeń. Jednakże w tym przypadku proponuję dożucić profilaktycznie do regulaminu podpunkt: "Nie używamy rozkazów nielegalnych proc. 6502" - dlaczego? chyba pisać nie muszę - Tzn. i tak pomijam fakt, że znalazłem do tej pory jedno demko, które korzysta z wspomnianych "dobroci". ... , więc piszę to proforma. (To demko to Joyride (dobrze to napisałem? :? ) - część z ploterem;- plotter stoi, lecz demko i tak poprawnie się kończy).
Nieśmiało też proponuję skorzystanie z 65c816 jako opcji - tzn. po wykryciu 816 efekt pracuje na nowym procku, po wykryciu 6502 demko działa na 6502, lecz należy wszystkich (przed kompotami) powiadomić o tym fakcie.
To oczywiście propozycje, proszę na mnie nie krzyczeć... :D
Kontakt: pin@usdk.pl