Właśnie dostałem ze Szwecji mail'a takiej treści:
"We're a couple of Swedes who would love to attend SillyVenture this year! Is it coming along as planned?"
No cóż, czyżby szykował nam się szwedzki desant? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"We're a couple of Swedes who would love to attend SillyVenture this year! Is it coming along as planned?"
Potop szwedzki.
teraz to bedzie "rzeczy ginom"
Oby tylko się nie rozbierali...
Tia, i na party zawisną takie plakaty[fotka z Breakpoint 2010] :)
Jak są przystojni i nieźle zbudowani, to się mogą rozbierać :D.
Mesiu, no właśnie nie są :)
Jak są przystojni i nieźle zbudowani, to się mogą rozbierać :D.
Jestem zbudowany Twoją postawą. Nieźle.
Dla starych sucharów którzy bywali w Ornecie można było zobaczyć odrotną sytuację.
To płeć piękna się rozbierała :P
innuendo: po znajomości postaram się, aby rozebrali się przystojni i muskularni chippendales :)
as: a no właśnie... :D
grey, to dla Mesi :) Mnie to nie kręci.
grey: Dla innuendo (a bardziej dla mnie) mogą być rozbierane komputery. Jakieś czipy świecące gołymi plackami krzemu, ew. do tego jakiś niedomyty i nieogolony, ale dobrze poinformowany geek, opowiadający co jak i dlaczego.
epi, byle był domyty jednak :) Ale racja, wolę zdecydowanie oglądać komputery i urządzenia.
Być może kogoś to zainteresuje - parę dni temu ukazał się wywiad jaki udzieliłem portalowi www.scenial.pl
Jest tam trochę materiałów, których nigdzie wcześniej nie publikowałem (a przynajmniej nie widziałem w sieci) - np. scany ogłoszeń, zapowiedzi i relacji z SillyVenture 2k w ogólnopolskim dzienniku.
Zapraszam do lektury i pozdrawiam Was serdecznie.
No dobra, nie śpimy... leeeeeeeeeecimy ! Po wielkich bojach w życiu osobistym jak i zawodowym - I am back on track ! Od następnego tygodnia organizacja SV2k11 wchodzi w ostrą ofensywę. Na pół roku przed imprezą zamierzam stanąć na głowie, aby było nas dwa razy więcej, o wiele więcej produkcji, atrakcji i... miłych wspomnień po party. Życie ostatnio pokazało mi, że pewnym nie można być niczego, dlatego do tej 4-ej edycji SV podchodzę tak, jakby miało to być nasze ostatnie spotkanie w 3city. I nie jest to żaden chwyt marketingowy... po prostu szara piep**ona rzeczywistość :(
Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na mail'e przez ostatnie tygodnie, już powracam do normalnej aktywności - ku uciesze jednych i smutku drugich :)
ATARI RULEZZZ !!! A kto myśli inaczej niech spier*.* na szczafff.
p.s. W drugiej połowie Czerwca zapraszam wszystkich z 3city i okolic na sztab - miejsce, jak za starych dobrych czasów - Arena Żywiec na Westerplatte ! W planach grill, piwo, projekcja dem z Atari 8-bit, ST i Falcon'a na big screenie oraz omówienie spraw związanych z organizacją SV2k11.
Więcej szczegółów wkrótce, so... stay tuned :D
Never give up - stay Atari!
grey/msb - mam nadzieje ze ten sztab nie w boże ciało :( ?
oczywiście że nie :)
Pierwsza niespodzianka związana z party - do ściągnięcia invitro na SV2k11 ! Dokładnie na pół roku przed imprezą :D
Platforma: Atari 2600 :)
Wkrótce kolejne niespodzianki :)
Bądźcie czujni :D
Invitka fajna :)
Łącznie ze mną lista sięgnęła już 60 osób :D
p.s. W drugiej połowie Czerwca zapraszam wszystkich z 3city i okolic na sztab - miejsce, jak za starych dobrych czasów - Arena Żywiec na Westerplatte ! W planach grill, piwo, projekcja dem z Atari 8-bit, ST i Falcon'a na big screenie oraz omówienie spraw związanych z organizacją SV2k11.
Więcej szczegółów wkrótce, so... stay tuned :D
;> ?
Ostatnio będąc na (w ?) Helu poprosiłem o jakieś lokalne dobre piwo. Zaproponowano mi..... Żywiec :) :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 58 zapytań