1

Może jeszcze trochę wcześnie, lecz dobrze jest wiedzieć, czy na party można spodziewać się jakiegokolwiek(? 8O  :D ) konkursu. Po prostu przygotowywanie prac na kompo, króre może się nie odbyć ...
Ze swojej strony mam na chwilę obecną przynajmniej 3 msx na covox compo. Ktoś jeszcze?

Kontakt: pin@usdk.pl

2

ORNETA bez kompotow ??? Niemozliwe

"Zwykłe" music compo, to na pewno --- grejskale, czy jak kto woli XY/Grayscale mają na razie 1,5 modułu ;-) no poza tym pewnie Xray coś zmontuje i Ja osobno, no i BeWu ;-)

4

o brak pracy nie ma sie co martwic. Mnie tam martwi brak jakiegokolwiek regulaminu. jakz 5 osob napisze 15 minutowa muzyczke to bedzie przerabane. ;)))   poza tym chyba dobrze wiedziec jakie sa reguly ;))   

Mysle, ze na Eijka nie ma co liczyc jesli chodzi o regulaminy.  Moze Vasiek wzialby to na siebie ??   ma chlopak wprawe.  Przedyskutowalibysmy kilka poprawek moze wniesli do starych regulaminow i mogloby zagrac.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

... taaaak.... a pamiętacie 40 modułów na Ornecie 95 ;-) to była ostra jazda... VASCO, daj regulamin ;-)

6

na covox compo nie macie co liczyc, nie ma takiej stacji ktora by zadzialala na party :)

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

VASCO, daj regulamin ;-)

Raz, ze nie chce sie komus nie pytany wtryniac, a dwa, ze jak bedzie chcial, to sam sobie wezmie  ;)

VASCO, daj regulamin ;-)

Raz, ze nie chce sie komus nie pytany wtryniac, a dwa, ze jak bedzie chcial, to sam sobie wezmie  ;)

Pewnie. A Magda cały czas wspomina, jaki ten Vasko fajny ;-)

9

na covox compo nie macie co liczyc, nie ma takiej stacji ktora by zadzialala na party :)

Stacji moze nie, ale twardziel Pinka raczej tak... Ja nie mam Covoxa.

10

Spokojna głowa, twardziel zadziała, bo nie będzie miał innego wyjścia - to kompot odpalimy z mojego grata.

Poza tym, z czego widze to chyba nie wystawie żadnego syntch, cóż konkurencja chyba zbyt mocna. No chyba, że wszyscy się zjarają jakimś twardym sortem, to kto wie?  8O  :D ... THC RÓŁÓ

11

Wyczuwam tu jakąś negatywną nutkę.
No cóż, sprobuję zrobić to sam, a może pomyślimy coś na sztabie.
Są chyba jakieś nadrzędne cele ;))

12

"Zwykłe" music compo, to na pewno --- grejskale, czy jak kto woli XY/Grayscale mają na razie 1,5 modułu ;-) no poza tym pewnie Xray coś zmontuje i Ja osobno, no i BeWu ;-)

BeWu teeez :)

Chociaz nie bardzo wiem jakie są ograniczenia/wymagania odnośnie np. długości utworu. I tak pewnie wyjdzie coś koło tych 3 minutuff ;)

*.pzdrw!

13

> Pewnie. A Magda cały czas wspomina, jaki ten Vasko fajny ;)

Dzieki :) wzajemnie :)

> Wyczuwam tu jakąś negatywną nutkę.

No nieco i racja - rozstrzasalismy to kiedys z Lewisem...

> No cóż, sprobuję zrobić to sam, a może pomyślimy coś na sztabie.
Są chyba jakieś nadrzędne cele )

Tzn. jak chcesz opracowac na bazie mojego regulaminu - to nie mam nic przeciwko, zeby byla jasnosc :)

Najbardziej chodzilo mi o to, ze to Eijk powinien albo sam to zrobic, albo kogos poprosic, a okazuje sie, ze to my sie najbardziej martwimy.

14

JOł!!!
Jeśli idzie o prace na kompo, to na 1oo% postaram się dziabnąć jakiegoś dziada. Z tego co pamiętam, to chyba nie będę jedyny, gdyż deklarował się jeszcze Dracon. Może Messy też by coś szarpnęła, hę? Uzbierałoby się tego troche i wreszcie doczekalibyśmy się gfxcompo z prawdziwego zdarzenia. Albo ktoś nowy, łoooooo! CYANCP!

15

Poświęcę się i pożycze kol Messiah Trak-Ball'a / TouchTableta i jakiejś Atary z Kleksem / albo innym cudem :D  (bez skojażeń proszę).

16

JOł, Pin: Dobra myśl, popieram.

17

... ANJ!!! mam dla Ciebie ATARI Trak-BALL'a - to ten następny z Allegro. Wczoraj przyszedł - działa tak samo jak ten mój - tzn jest zgodny z ST. Wezme to do Ornety.

18

GEeeeeeeez, i jak dotąd nie mam na czym sklecić gfx, Na dobrch chęciach sie skończyło, a chcialam pokazac Orncie, ze kobiey tesz rulez XD. A niech wa dziady jedne sie uzieli brak konkurencji z mojej strony : D

There's special place for me in hell. It's called the throne.

19

Narysuj na pc , skonvertuj na tipa - polecam do tego bardzo dobry program Epiego.  Buziak dziewcze ;*

20

...Messiah, .. tylko nie mów, że jedziesz, bo się jeszcze rozmyśle.... :D  :D  8O

21

Spadaj na drzewo Pinokio, wracaj do korzeni XDDDDDD. Na Ornete pojade! I zebyś dostał rozwolnienia XD

Spal se dziada moze ci ulży XD. A na ornete wezmę sekator i ci go przytne jak spać będziesz drewniaku XD. Mwahahaha!

*odbiega z opętańczym usmiechem*

22

A ja ci spale tego twojego zapewne rudego dziada; weź misia, lalki piaskownicę i inne zabawki - koło klubu może znajdziesz jakiś plac zabaw.

Dziada se nie spale, bo se go ogoliłem i oprócz drewna - nie ma co palić.

... to ty umiesz biegać??

Z takim dziadem daleko nie pobiegniesz dziewczynko, bo to bardzo przeszkadza w bieganiu ......... :D .

A żeby ne było offtopic: Messiah - czy wystawiasz swe łono na dziad kompo???? :oops:  :D  :D  :D  8O  8O... bo ja jak już powyżej wspomniałem moge wystawić jedynie sztuczną imitację - a to może być potraktowane przez ogranizatora jako konwersja z wyższej platformy :: hehe;-)

23

Jaka szkoda ==' A na Ornete nic nie wyprodukowałam. Może zdązę. Panie IksRaju, jak co to chyba mogę liczyć na pomoc? XD

24

no to ladnie....a to jakas forma sztuki z tymi łonami bedzie??? pytam bo w galerii Laznia w Gdansku kiedys wystawa z łonami byla...to kontynuacja jakas? tylko ja tylko niektóre łona oglądac chce......

gep/lamers^dial

25

he he... moze i ja cos dorzuce do msx compo ;) chwilowo mam 15 sec materialu ;)

tak wogole o msx compo nie nalezy sie martwic .. dojdzie przeciez jeszcze porazka #4? :P