1

Korzystając z konieczności rekonfiguracji regału w celu znalezienia wolnego miejsca zebrałem się i powybierałem pierwsze duble z kolekcji gazetek.

C64+4 & Amiga (odpowiednik Tajemnic Atari, dużo bardziej scenowy) numery:

12/90, 1/91, 2/91 (2 sztuki), 3/91, 5/91, 6/91, 7-8/91 (2 sztuki), 9/91, 10/91 - 15 zeta + wysyłka.

Tajemnice Atari 2/91 oraz:

C&A (odpowiednik Mojego Atari i Atari Magazynu) numery:

3/92, 5/92, 9/92 (3 sztuki), 10/92, 1/93, 8/93, 9/93, 6/94 - 15 zeta + wysyłka.

Przytulający całość otrzymuje rabat i płaci jedyne 25 zeta + wysyłka.

Dziękuję za uwagę.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2010-06-03 22:18:52)

W tej chwili zamawiam C64+4&Amiga, a jak wrócę do domu sprawdzę jeszcze C&A i dam znać.

EDIT: Wezmę jednak tylko C64+4&Amiga.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

3

Spoczko, podaj adres na maila lub PM.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

4

A jest możliwość odbiory tych gazetek w Głuchołazach?

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

Jeśli można, to przytulę TA w Głuchołazach :)

6

Jeśli będę jechał samochodem to tak, jeśli nie to nie wiem :) Ogólnie chciałbym się pozbyć jak najszybciej z powodu wyżej wspomnianej rekonfiguracji regału.